Test din stil ….

Hos en skøn norsk blogger læste jeg om en test – som man kan tage på nettet for at finde sin stil – hvis du altså skulle være i tvivl om din stil ;o)

Jeg har taget testen og ikke overraskende faldt den således ud:

Jeg er overvejende til denne stil: French Eclectic (hele 75% )

Og det betyder :

Parlez-vous français? Even if the answer is no, you can confidently say your home does! French Country, like its name, somehow manages to both be formal and casual, classy and unassuming at the same time. You like your spaces to feel inviting from the moment you (or your guest) opens the front door and this feeling should continue even after you’ve entered your most formal room. Even though there are French antiques here and gold details there, the rustic elements provide a balance and warmth that seems to say, “come in, relax and stay a while.” Your love of antiques leads you to flea markets, garage sales and hours of eBay hunting.

Ha Ha – det ser ud til at jeg er havnet på den rette hylde med min netshop med brugskunst i den franske og nordiske stil ;o)

Har du lyst – kan du selv prøve testen af lige her.

Fortsat god mandag til jer alle ;o)

 

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

3 Comments on Test din stil ….

 1. why am I not surprised about your style results? 😉

 2. Det testet måste jag göra, fast jag vet ju redan vad jag gillar och älskar!!

  Hoppas allt är bra med dig!!

  Kram Petra

 3. Hei og god morgen.
  Nå må jeg nesten inn å teste meg 🙂
  Takk for en hyggelig kommentar nå på morgenkvisten.

  Jeg ønsker deg en riktig fin dag videre.

  Klem:)

Comments are closed.