Sommer i hængekøjen ….

Så skønt vejr det er i dag – og børnene har sommerferie i hele 7 uger – trampolinen er klar og ligeså hængekøjen …

Børnene tog sig lige en slapper i hængekøjen her i eftermiddag og moren blev da helt misundelig – for det ser godt nok hyggeligt ud ;o)

Hængekøjen er en dobbelt hængekøje og derfor er den dejligt bred – 2 af børnene hyggede sig i den og nappede sig vist også en lille lur …

Hængekøjen kommer fra Hübsch og som det ses – hænger den perfekt her i vores have – til glæde for både store og små. Er du også blevet vild med sådan en hængekøje – så kan den fås i min netshop Vintage-Kompagniet.

Når vi ikke knokler med vores netshop nyder vi de skønne blomster på terassen og i haven – jeg elsker denne årstid og at kvadratmetrene indenfor bliver udvidet med alle dem udendørs også – skønt ;o)

Forrige fredag holdt vi bandfest i haven – og der blev jeg begavet med denne skønhed af en Hibiscus – er det ikke en fantastisk farve den har – så smuk ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

3 Comments on Sommer i hængekøjen ….

 1. the perfect summer mood, fabulous

  PS. I was expecting a Christmas decoration post ;-9

 2. Hej
  Ser helt underbart ut:)
  Vill oxå ha en hägmatta att slappa i…
  ha en skön dag i solen
  kram
  sandra

 3. Ih ja hvor sker det skønt ud… Jeg har også en dejlig hængekøje i min have elsker også at ligge i den med ungerne….bare ligge helt stille og lytte til bladene i træerne der visler eller fugle der pipper eller en flyver der flyver højt oppe…deter balsam for sjælden….
  Ha en dejlig sommerdag
  mvh Tine/ Millevanille.blogspot.com

Comments are closed.