Sommer du søde ….

Jeg elsker at finde skønne billeder og dele med jer her på bloggen ;o) Billeder som kan inspirere og glæde – se bare disse skønne sommerbilleder fra Jeanne d’Arc Living.

Vi har også sådanne skønne ‘hængestole’ i haven – de hænger i vores pæretræ og har en del år på bagen efterhånden – men de er så skønne at sidde i både for voksne og især for børnene – som også kan bruge dem som gynger – især det at dreje dem rundt og rundt – så man bliver rundtosset bagefter er et stort hit ;o)

Har du fået mod på mere – så er billederne fra det næste magasin fra Jeanne d’Arc Living – som udkommer den 1. juli. Magasinet kan forudbestilles hos os lige her.

Håber du får en fantastisk weekend – vejret lover godt og weekenden er dejlig lang ;o))

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on Sommer du søde ….

 1. Hej!!
  Vilka underbar bilder och så rogivande alla ser ut! Önsakr att jag hade två träd så jag med kunde ha en hängmatta, det skulle passa mig perfekt att vila i mellan målningarna 🙂 Men vi har bara ett träd…suck 🙁
  Att bara ta ett ostruket lakan som duk är så avslappnat och vackert! längtar efter det numret, hihi!

  Skänken min var tvungen att målas en gång till igår så det dröjer väl till imorgon innan jag kan ta in den tyvärr. Vet inte heller om jag ska slipa eller bara skrapa bort färgen på vissa ställen. Har ju kommit på att om man skrapar så blir det mer naturligt och vackrare, hihi!

  Ha en underbar helg fina du!!

  Kram Petra

 2. wonderful!

  Enjoy your weekend Tina

Comments are closed.