Skilte og det de siger ….

Jeg har et eller andet med skilte og der er vist mange – som har det ligesom mig – hvis jeg skal måle efter salget i vores netshop ;o)

Skiltene her er nyligt kommet hjem til vores shop og deres utroligt nostalgiske udseende er så ganske smukt.

Skiltene har dekoration på begge sider og egner sig derfor fortrinligt til at hænge på knagerne på knagerækken. Eller måske som et ekstra fint vedhæng på den særlige gave – en ‘gave’ på gaven ;o)

Stencils er også ganske populære og ikke kun til at male efter – nej de er fantastiske som dekoration på hylden – gerne sammen med et par andre gamle skilte – det er så fint at samle grupper af smukke sager – til et helt særligt stilleben.

Alle de viste skilte og stencils er netop lagt i shoppen og du finder dem ved at klikke på billederne ;o)

Håber du får en fantastisk weekend – vejret skulle vist blive perfekt til grill og hygge udendørs – god fornøjelse …

Er du på Facebook – da klik på ‘Like’ knappen øverst i indlægget – så har du lagt dit aftryk.

Jeg synes, at det er så hyggeligt at se, at du har været forbi ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Skilte og det de siger ….

  1. Flotte smukke skilte

Comments are closed.