Pinse og sommerfest …

Pyha – tiden flyver og jeg har forsømt bloggen her lidt ;o))

Pinsen fløj afsted – men gør tiden ikke altid det – når man har fri ? Dvs. helt fri har man jo aldrig med en netshop – for ordrerne kommer jo ind selvom man holder weekend eller ferie – med mindre man lukker shoppen helt ned på nettet og det gør vi IKKE ;o)

Så efter en skøn pinse har der været tryk på med pakkeriet og forberedelserne til min søn Emils band sommer fest i går.

Pinsen bød på bla. et par dage i Legoland – et sted som børnene elsker og os mindst lige så meget.

Hele 2 dage i Legoland blev det til og et par gode dage uden for meget kø til forlystelserne.

I går fredag stod den så på havefest for Emils band LEAK og vejret var jo som bekendt ikke perfekt til en havefest – før ca. 1/2 time før gæsterne kom – men da var teltet sat op så vi var sikre på at kunne spise i tørvejr – det blev en skøn fest for 22 glade deltagere incl. 2 musiklærere og en fantastisk bassist.

Så den intermistiske scene af paller fra mine mange varer til shoppen blev indtaget dels af bandet LEAK og dernæst af ‘mentor’trioen som gav den gas med skønne akustiske numre.

Hvilken herlig følelse af en helt privat ‘koncert’ i vores baghave – og flere af naboerne kom da også lige forbi for at høre lidt musik ;o)

LEAK sommerkoncert 2011

I morgen søndag står den på ‘overarbejde’ – masser af varer er igen kommet hjem og venter på foto og beskrivelse i shoppen – både lopper og nye fine sager – så der skal knokles ;o)

Håber i alle har haft en skøn pinse og får en fantastisk weekend – jeg smutter over i yndlingsstolen og vil se Asterix med børnene og senere er der voksen krimi – nemlig Barnaby – som skal nydes ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Pinse og sommerfest …

  1. Koselige og hektiske dager hos dere 🙂

    Og sååå masse lekkert å se, både apotekerflaskene, skjønne hagebilder og sekkene – ahhh 🙂 Bare nyter..

    Jeg har lagt det lekre sengeteppet i sofaen i stuen – ble så koselig at det får ligge selv om meningen egentlig først bare var å ta bilder 🙂

    Ha en nydelig kveld og god arbeidssøndag!

    Klem fra Tove

Comments are closed.