Nordiske stemninger og inspiration …

Nye varer er på vej til min shop og her er virkelig skønne sager – en skøn stemning præger disse sager – sådan rigtig ‘sea side living’.

Og fra en af mine skønne udenlandske leverandører – som laver fine sager med dejlige nordiske detaljer. Indehaveren af firmaet har nemlig både boet i Danmark og Sverige som ung og hun brænder stadig for den skønne skandinaviske bolig- og livsstil.

Så i næste uge står den på fotografering af de skønne sager og jeg har lyst til at gøre det lidt anderledes denne gang – måske finde en ‘lokation’ og fotografere sagerne – men nu må vi også se hvad tiden og vejret tillader ;o))

De skønne sager fortjener bare et helt perfekt fotografi – hvor produkterne kommer helt til sin ret. ;o)

Håber i alle får en fantastisk søndag ….

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

4 Comments on Nordiske stemninger og inspiration …

 1. Så mycket vackra saker!
  Önskar dig en skön söndag!
  /Anna-Karin

 2. Ahhh – ser lekkert ut! Gleder meg til å se flere bilder 🙂

  TUSEN TUSEN takk for det vakre teppe – det var bare helt nydelig!! Så kos med gave i posten.. Til og med mannen synes det var FLOTT (ha ha )

  Ha en skjønn dag!

  Stor klem til deg

 3. I wish you had a guesthouse too! I would so visit one day and just spend hours and hours looking at the gorgeous things you sell in your shop.

  Have a wonderful Sunday Tina 😉

  PS. I haven’t tasted the Napoleon cakes you mentioned.

 4. Hei søte Tina, og takk for alle dine herlige og gode ord 😉
  Du er så snill!!
  Bare så flotte bilder av helt nydelige ting ;)) Nyyter!!!
  Håper du har hatt en superfiin søndag!!
  Her ble barnebursdagen så vellykket ,)) Alle virket glade og fornøyde, så herlig å se!!
  Ønsker deg en strålende ny uke kjære venn!!
  Sommerklemmer fra meg,
  Anki

Comments are closed.