Krustadejern – hvad er det ?

Til vores sidste familiefest hos min mor talte jeg med min fars kusine omkring Krustadejern – hun var på jagt efter nogle og synes det var meget svært at opdrive – og som vi konstaterede – hvem bruger egentlig dem længere ?

Ja jeg har aldrig smagt noget fra et Krustadejern – tror jeg ihvertfald ;o)

Ved søgning på nettet viser det sig at flere faktisk efterspørger krustadejern – fordi kokken Claus Meyer har haft brugt dem i en af sine udsendelser. ;o)

Og tilfældigvis er jeg ‘faldet over’ nogle stykker i min loppefundsjagt og synes det kunne være lidt skægt også at have dem i shoppen ;o)

Og faktisk kunne jeg helt vildt godt tænke mig også selv at smage sådan en ‘Krustade-vaffel’ – det er vist ikke det man får allermest og det kræver vist også lidt mere tid til forberedelse mm.

Tænk dig bare en skøn sprød ‘vaffel’ fyldt med skønne herligheder som flødeskum og måske friske bær – mums siger jeg bare ;o)

Eller en form for en luksusudgave af en tartelet – med skønt fyld af måske skaldyr eller lignende …..

Mon ikke det i sin tid var en rigtig dejlig søndagsfrokost ret ;o)

Alle formene fås i min netshop – klik på billedet af formen for at se mere ;o)

Rigtig god arbejdslyst med krustaderne ;o))

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on Krustadejern – hvad er det ?

 1. uhm lækkert – jeg troede at det var sådan et lille “dobbelt net” som man “forer” med revet kartoffel og dypper i kogende olie – og vupti så har man kartoffelkrustade som man kan fylde med mums. Nå, det hedder sgi’ nok noget andet. Tak fordi vi har lært noget igen i dag. 😉

 2. Birthe // 17/12/2011 at 00:38 //

  Hej Tina.
  Min gamle mor på 84 år har mange gange fortalt om et krustadejern, som hun havde engang (desværre kom min lille bror til at knække det for hende, og så smed hun det ud).
  Hendes var en form som en muslingeskal, og hun ønsker sig meget igen at have et krustadejern. Så jeg har søgt på nettet, og havnede så på din blog 🙂
  Du skriver at du har de forskellige former i din webshop, og at man kan klikke på formen af krustadejernet for at læse mere. Men jeg kan altså ikke finde dem i din webshop? Du må meget gerne kontakte mig pr. email, da jeg er meget interesseret i at finde et “gammeldags” krustadejern, dvs. et enkelt jern, ikke et dobbelt som dem man kan købe nu, der mest ligner en tarteletform.
  På forhånd tak og med venlig hilsen
  Birthe

Comments are closed.