Krustadejern – hvad er det ?

Til vores sidste familiefest hos min mor talte jeg med min fars kusine omkring Krustadejern – hun var på jagt efter nogle og synes det var meget svært at opdrive – og som vi konstaterede – hvem bruger egentlig dem længere ?
Ja jeg har aldrig smagt noget fra et Krustadejern – tror jeg ihvertfald ;o)
Ved søgning på nettet viser det sig at flere faktisk efterspørger krustadejern – fordi kokken Claus Meyer har haft brugt dem i en af sine udsendelser. ;o)
Og tilfældigvis er jeg ‘faldet over’ nogle stykker i min loppefundsjagt og synes det kunne være lidt skægt også at have dem i shoppen ;o)
Og faktisk kunne jeg helt vildt godt tænke mig også selv at smage sådan en ‘Krustade-vaffel’ – det er vist ikke det man får allermest og det kræver vist også lidt mere tid til forberedelse mm.
Tænk dig bare en skøn sprød ‘vaffel’ fyldt med skønne herligheder som flødeskum og måske friske bær – mums siger jeg bare ;o)
Eller en form for en luksusudgave af en tartelet – med skønt fyld af måske skaldyr eller lignende …..
Mon ikke det i sin tid var en rigtig dejlig søndagsfrokost ret ;o)
Alle formene fås i min netshop – klik på billedet af formen for at se mere ;o)
Rigtig god arbejdslyst med krustaderne ;o))
uhm lækkert – jeg troede at det var sådan et lille “dobbelt net” som man “forer” med revet kartoffel og dypper i kogende olie – og vupti så har man kartoffelkrustade som man kan fylde med mums. Nå, det hedder sgi’ nok noget andet. Tak fordi vi har lært noget igen i dag. 😉
Hej Tina.
Min gamle mor på 84 år har mange gange fortalt om et krustadejern, som hun havde engang (desværre kom min lille bror til at knække det for hende, og så smed hun det ud).
Hendes var en form som en muslingeskal, og hun ønsker sig meget igen at have et krustadejern. Så jeg har søgt på nettet, og havnede så på din blog 🙂
Du skriver at du har de forskellige former i din webshop, og at man kan klikke på formen af krustadejernet for at læse mere. Men jeg kan altså ikke finde dem i din webshop? Du må meget gerne kontakte mig pr. email, da jeg er meget interesseret i at finde et “gammeldags” krustadejern, dvs. et enkelt jern, ikke et dobbelt som dem man kan købe nu, der mest ligner en tarteletform.
På forhånd tak og med venlig hilsen
Birthe