Gamle sække i ny forklædning …

Jeg elsker de gamle sække i skøn rustik hør – de kan blive til mange flotte kreative projekter.

Sækkene har tit smukke tryk på siden og med lidt fingersnilde kan du med lethed lave dig en ny og helt unik pude af de gamle smukke sække.

Se blot nogle af disse skønne ideer:

Mange i sækkene er i utrolig god stand og det vidner om at det er et stykke utroligt holdbart stof – så det kan sagtens genbruges som puder, lampeskærme eller måske betræk på den gamle smukke stol.

Så det er kun fantasien som sætter grænsen for anvendelsen af disse smukke gamle sække.

Rigtig god fornøjelse ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on Gamle sække i ny forklædning …

 1. God morgon!!

  Jag vet inte hur jag ska göra med skåpet för det är inte som jag vill ha det, men samtidigt är det fint när det bara är lite slitet eftersom det är så stort. Ska fundera vidare, hihi!

  Jag har letat efter säckar ett bra tag men hittar inga som är billiga utan de är såå dyra och svåra att få tag på. Det är väldigt fint att göra kuddar av och slitstarkt!

  Hoppas du får en fin dag!!!

  Kram Petra

 2. this is what I need, a tote bag like to bring glass bottles and jars to the recycling container!

  PS. I have a giveaway on my blog that might interest you 😉

Comments are closed.