Fantastiske fristeder – bogen af Jeanne d’Arc Living

Så har vi igen noget at glæde os til – i dag er det nemlig blevet muligt at forudbestille endnu en skøn indretningsbog af pigerne Lonnie og Vivian fra Jeanne d’Arc Living. Den længe ventede tredie bog i rækken af lækre bøger fra Jeanne d’Arc Living.

En bog som er blevet til i samarbejde med Stylist Helle Leth.

Bogen ser rigtig indbydende ud og skal nok give masser af god inspiration til os – der bare elsker at indrette sig med gamle ting og sager i den franske og nordiske stil.

Bogen kommer til at handle om det hyggelige, autentiske og primitive liv i sommerhuse, kolonihaver og om andre skønne rolige pletter i Danmark.

Stederne – som er med i denne skønne bog er hverken nye eller prangende. De er personlige, skæve og anderledes, end de fleste andre steder, og netop derfor værd at vise frem til glæde og inspiration for os andre ;o)

Bogen udkommer den 15. oktober 2011 og det er muligt at forudbestille den hos Vintage-Kompagniet lige nu.

Bogen bliver IKKE til at købe i boghandlere og andre steder – men kun hos forhandlere af de skønne sager fra Jeanne d’Arc Living.

Bogen er en oplagt ide til en julegave til hende eller ham – som også holder af denne stil og af at indrette og skabe skønne oaser med nostalgi og charme.

En ting er ihvertfald sikkert – jeg har tænkt mig at forære mig selv en af disse skønne bøger i før-julegave engang i oktober ;o)

Og som med de andre bøger fra Jeanne d’Arc Living er jeg sikker på – at denne bog også bliver et stort hit.

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

4 Comments on Fantastiske fristeder – bogen af Jeanne d’Arc Living

 1. Vilka underbara bilder! Ser att det är en bok i min smak…lovely!!

  Firar ni midsommar i Danmark eller heter det något annat? Så bra att ni med haft en hittills mysig helg! Vi ska snart se på film och mysa lite innan vi går och lägger oss. Alltid skönt att varva ner på kvällen!

  Ha en fortsatt trevlig helg du med!!

  Kram Petra

 2. the mood in these photos is amazing, wouldn’t mind relaxing in that place!

 3. Heisann:0).
  Takk for hyggelig hilsen. Den boken virker det som har mye flott og by på. Står på ønskelisten. Her “nyter” vi søndagen inne. Hele gjengen er syk blitt.
  Håper alt står bra til hos deg. Er foresten på utkikk etter gamle kaminspeil og giner. Gi meg en lyd om du har noe på lager;0)
  Klem

 4. Hej Tina
  ihhhh den må man vist også hellere have…..de laver jo så skønne bøger Vivian og Lonnie….
  Ihhh så får jeg sikkert helt lyst til at give min svigermor et praj om at male sit sommerhus i hornbæk hvidt indvendigt….
  God aften
  Tine/Millevanille.blogspot.com

Comments are closed.