Efterårsfarver fra Madam Stoltz

Så er efterårets kollektion fra danske Madam Stoltz lanceret – og der er tale om skønne sager og en lidt rå og rustik stil.

Madam Stoltz holder til på Bornholm og meget af inspirationen til de skønne sager skulle eftersigende komme fra den dejlige danske ø.

Dele af kollektionens billeder er taget i utroligt rustikke omgivelser og selv om jeg i starten synes, at det bliver lidt råt og koldt med det meget rustikke – er jeg også lidt fascineret af det.

Udfordringen ved indretning med den rustikke stil er nemlig at give det fornemt modspil – så som hvide og romantiske elementer – det er det som giver en fantastisk stemning synes jeg.

Efterårets farver som går igen hos Madam Stoltz er overvejende den skønne lilla farve – men også min absolutte favorit – den fantastiske blå farve i toner – som ligger tæt op af den gamle blå farve – som man tit førhen så i køkkener mm.

Den er så fin den blå farve og den må jeg helt sikkert integrere i vores hjem også – den bliver jeg aldrig træt af – tror jeg ;o)

Bemærk det skønne skab i baggrunden – i rå industristil.

Glæd dig for fine sager – også juleting kommer hjem fra Madam Stoltz efter sommerferien ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

3 Comments on Efterårsfarver fra Madam Stoltz

 1. Hej
  Fin fina saker från Madame Stoltz…
  ha nu en skön skön dag i solen !!!
  kram
  sandra

 2. I’ve temporarily removed the word autumn from my vocabulary … I just want to enjoy summer 😉

 3. I’ve always loved a rustic touch in an interior. It imprints an authentic look. 🙂
  Ada
  ps: thank you for stopping by my blog 🙂

Comments are closed.