Bloomingville – nyheder efterår/vinter 2011 (del 1)

Bloomingville en af vores absolut yndlingsleverandører i min webshop Vintage-Kompagniet.

Kataloget fra Bloomingville bliver også tykkere og tykkere for hver kollektion – og det er altid skønne sager fra denne dejlige danske leverandør. Masser af klassikere går igen i hver kollektion og masser af nye fantastiske sager finder vej til Bloomingville og min shop.

Denne gang er de smukke billeder taget i noget der ligner en fabriksbygning og det giver en helt speciel stemning til de fine sager.

Jeg er vild med den lidt rustikke og rå stemning – som Bloomingville har formået at indfange på de mange billeder.

Som det ses på billedet skal du ikke være bange for at blande nogle af de klassiske nostalgiske farver – som blå, grøn og lilla – og til det formål passer en hvid baggrund jo perfekt ;o)

Møblerne og tilbehøret skal helst have lidt patina og er det ikke bare herligt – når man nu elsker loppefund og ting med patina ;o)

Denne sommer introducerede vi så småt farven lilla ;o) og vi kommer til at se endnu mere til den skønne lilla farve i vinteren – den er en perfekt stemningsgiver og et dejligt ‘varmt’ indslag i den hvide stil.

Så disse dage går med at granske det store tykke katalog og bestille de mange fine sager hjem til shoppen – og jeg kan næsten ikke vente med at få fingrene i dem ;o)

I dag har jeg hovedsageligt vist møbler fra Bloomingville – men jeg vil rigtig gerne vise dig mange flere sager fra Bloomingville de næste par uger – så glæd dig – det er skønne sager og flotte billeder – som kan give masser af inspiration ;o)

Ser du noget på billederne – som du har spørgsmål til eller noget – som du bare må eje til efteråret – så send mig endelig en mail på tina@vintage-kompagniet.dk – så ser jeg hvad jeg kan gøre ;o)

Håber du får en dejlig dag og skal vi så ikke krydse fingre for noget bedre sommervejr og lidt højere temperaturer her et par dage før Sankt Hans Aften ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Bloomingville – nyheder efterår/vinter 2011 (del 1)

  1. Her var det mye fint :O) Lekre farger de kommer med :O)
    I morgen skla jeg hente pakken fra dere. Gleder meg :O)

    Ønsker deg en fortsatt fin uke!

    Carinaklem

Comments are closed.