Te i sommervarmen …

Så varer det vist ikke så længe før sommeren indfinder sig – hvis altså DMI har ret ;o)

Og vil du helst ikke undvære din te i sommervarmen – så er der råd for det. Jeg er selv inkarneret te drikker og nyder de skønne LØV teer – lækker økologisk fransk te fra Kusmi huset.

Her kommer nemlig opskriften på hvordan du laver den lækreste og skønneste iste ….

Lav en dejlig iste

Rigtig god fornøjelse ;o)

 

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

6 Comments on Te i sommervarmen …

 1. Hei Tina!

  Tusen takk for alle de fineste tingene jeg har kjøpt av dere. LØV teen har blitt min favoritt, så det blir ikke siste gang jeg kjøper den! og sjokoladeeksen…. den var fantastisk.

  Ønsker deg fin dager i sommerværet som skal komme nå de neste dagene. Selv starter jeg opp på jobb igjen i morgen.

  Ønsker deg en fortsatt fin uke!

  Klem Carina

 2. Hei vennen ! ♥

  Jeg er helt avhengig av te, og drikker flere kopper hver dag. 😉 Iste er også veldig godt syntes jeg. ♥ Iste er også veldig godt. Løv har jeg ikke prøvd enda, men det må jeg få gjort. 🙂

  Her skinner solen, ha en strålende dag Tina, kose deg ! ♥

  Stor klem fra Anette

 3. Har skrevet det samme to ganger ser jeg, hihi… 😉

 4. Mmmm.. Iste i varmen høres deilig ut 🙂 Må teste ut denne teen!

  Gleder med stort til teppet ja.. Idag har det vært mye kos og noen timers hagejobbing 🙂
  Veldig fornøyd og en deilig dag..

  Ha en super fredag og helg 🙂

  Stor klem til deg
  Tove

 5. Hej Tina
  Hvor har jeg købt skoene – jeg kan ikke huske navn på butik. Jeg har ledt efter bonnerne, men desværre. Det ene par sko er Eject og det andet Rizzo. Måske kan du finde dem på nettet. Held og lykke – gid jeg kunne hjælpe noget bedre.
  Klem – by MARIANNE

 6. Super fin blog, vil uden tvivl prøve denne lækre opskrift 🙂

Comments are closed.