Søndag og Sanselig Sommer vinder ……

Så blev det søndag den 15. maj og dermed dagen – hvor der skal trækkes en vinder af bogen Sanselig Sommer – den mest fantastiske og sommerlige bog – som vil give dig uendelig inspiration til udelivet mm.

Vinderen blev …..

Hurra og et stort tillykke til Mette – håber du bliver rigtig glad for den smukke bog ;o)

Mette:  for at få bogen tilsendt så klik dig videre her – skriv blot ‘blog vinder’ i bemærkningsfeltet til din ordre ;o)

Har du husket at deltage i vores fødselsdags give-away ? Vinderen trækker vi på tirsdag ONLINE under vores Shop & Sjov event – så det bliver spændende at følge med i ;o)

Håber i alle får en fantastisk søndag 😮

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Søndag og Sanselig Sommer vinder ……

  1. Hej såg först nu att det var dragit en vinnare.. så grattis till Mette..och grattis med dagen det är ju syttene maj oxå.. kram Pia

Comments are closed.