Planteskolen og krukkerne ….

Efter løbeturen i morges – var der lige lidt på lageret – som skulle laves ;o) Og så var det ellers også ud i det gode vejr. Hold op hvor var det en skøn dag i dag ;o)

Planteskolen skulle besøges – mor skal jo have en buket i morgen ;o) og her blev jeg da lige fristet af alle de smukke sommerblomster.

Så min datter og jeg kom hjem med fine planter til nogle af krukkerne på terassen. Vi har allerede taget terassen i brug – så det var hårdt tiltrængt med lidt sommerstemning der også ;o)

Mens jeg hyggede mig med krukkerne – fik vores 4-årige søn øje på vandslangen ;o)

Så der blev vandet blomster – vasket trampolin og efterfølgende hoppet på den våde trampolin – der er intet som vand – som kan underholde børn i timevis.

Nu er sommerstemningen ved at indfinde sig på terassen – men noget mangler – min dårlige samvittighed – nemlig havemøblerne.

Vi har i snart 10 år haft et rigtig lækkert teaktræs sæt med bænk, stole og bord og selv om det stadig er fint og kan slibes, så det ser næsten nyt ud – har jeg i år besluttet mig for (OK jeg spurgte lige gemalen også – som var med på ideen ;o) at nu skal møblerne altså males i en farve – jeg trænger sådan til at se på noget nyt og med en gang maling og fine nye hynder – så er det helt nye havemøbler igen ;o)

Jeg har fået slebet halvdelen af sættet – og har bare ikke haft til til at fortsætte med det ….. ;o(

Vi har nemlig lidt travlt lige nu med vores netshop – masser af varer kommer hjem, masser af pakker skal pakkes og sidst men ikke mindst – vi har fødselsdag med shoppen i denne måned – så vi planlægger et gigantisk fødselsdagssalg ;o) Og det tager alt sammen tid – så jeg ved ikke helt hvornår jeg får tid til at kaste mig over havemøblerne igen ;o)

Men jeg skal nok få lavet før og efter billeder til bloggen – så i alle sammen kan se ;o)

Nå teen kalder – Ole (min mand) og vores ældste søn er i parken i disse timer – Roger Waters og co. opfører ‘The Wall’ så der råhygges derinde – og vi 3 herhjemme gør det samme ;o)

Ha’ en dejlig lørdag aften ….

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.