Hurra til Tove …..

Et kort indlæg fra mig her under vores online fødselsdagsevent – bare lige for at fortælle at plaiden er vundet af Tove med bloggen Martilie – et stort tillykke herfra.

Klem fra Tina ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on Hurra til Tove …..

 1. JUIPPI :)))

  Tuuusen takk! For en helt utrolig vakker gave 🙂
  Det var litt av en overraskelse.

  Sender deg en mail ikveld, nå må jeg rushe avgårde til Judo med døtrene mine 🙂

  Stor klem fra Tove

 2. Jeg fant ikke mail-adressen din, så jeg tar det her..

  Jeg er visst litt treg – skal jeg legge inn bestilling på teppet i nettbutikken?

  Jeg har allerede plassert det på soverommet, i sofaen på stuen og ute på terrassen. Ha ha 🙂

  Klem

Comments are closed.