En bog om Vintage …..

Min glæde var stor forleden dag – da jeg modtog en mail fra danske Nina med den svenske shop Vintagebynina.

Hun skrev at hun var igang med at lave en ny bog – som handler om Vintage, loppefund og indretning. Og ligeledes ville hun høre, om det var en bog – som vi ville forhandle i vores shop.

Og netop sådan en bog om Vintage livsstil vil passe perfekt ind i min netshop – så selvfølgelig skal vi forhandle den skønne bog.

Bogen udkommer i oktober – men hos os kan den allerede forudbestilles nu – det bliver en skøn bog med en fortryllende verden fuld af franske brocantefund, genbrug af gamle bygningsdele, finurlige sjældenheder, unikke samlinger og smukke antikviteter.

Jeg glæder mig meget til den smukke bog og det bliver skønt endnu engang at blive inspireret – og denne gang i den mere vintage og rå stil  – som er så fint et modspil til den lyse hvide sommerhusstil.

Har du også fået lyst til bogen – bestiller du den lige her …..

Rigtig dejlig søndag til jer alle – nu titter solen lidt frem lige her – så jeg snupper lige en kop mokka i solstrålen – inden middagen og kagen skal forberedes – manden min har været en smuttur i det jyske med vores yngste søn og i aften skal han have sin livret (flæskesteg ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

5 Comments on En bog om Vintage …..

 1. Ja den boken vill jag ha när den kommer, den verkar helt underbar!!

 2. Jeg skal ihvertfald også ha’ bogen, jeg tror den bliver meget fin

 3. God morgon!
  Använder du med mjölk som är lit fetare i bullarna? Jag har en som är 4-5 % fett i och sen har jag alltid ett ägg i 🙂

  Ha en underbar dag!!

  Kram Petra

 4. Det låter bra, då gör vi kanske lika 🙂
  Undrar vad det är för skillnad mellan våra bullar och kanelsnäckor??

  Önskar dig en fin och underbar helg!!

  Kram Petra

 5. Marianne // 12/03/2012 at 00:38 //

  Bliver i godt humør af, at læse om din søndag. Glæder mig meget til den nye bog udkommer. Jeg bruger mange timer i godt selskab med mine skønne boligbøger.

Comments are closed.