Brocante drømme ….

Sad lige her til morgen og nød stilheden i huset og kom forbi disse skønne billeder – som jeg synes fortjener at blive offentliggjort her på bloggen.

Ole (min mand) og jeg var en tur i Paris for nogle år tilbage og blandt mange ting – som vi skulle se – var dette skønne loppemarked ved Porte de Clignancourt – kufferten var trang – så det var ikke meget – som kom med hjem dengang og priserne var også i den dyrere ende.

Men billederne taler helt for sig selv – de oser af fransk brocante stemning.

Smukt gammelt porcelæn og fine blå mønstrede kakler – de kan noget med opstillingen – så det ser helt tilfældigt ud – de franskmænd ;o)

En samling skønne gamle franske kufferter – yderligere dekoration behøves ikke …

De klassiske gamle franske Banania dåser med patina og fine gamle franske chokoladeforme …

Havde jeg haft mulighed for at have både entremøbel, spejl og stol med – så var det helt klart nogle af de ting – som jeg havde snuppet med hjem ;o)

Skønne gamle franske krydderikrukker med klassisk rødt mønster – fine gamle franske briller til en dejlig dekoration og den smukke gamle gine skaber et helt specielt stilleben.

Og til sidst – en lukket forretning – men jeg måtte have et billede med af den skønne gamle dør med smedejerns gitter som en helt fantastisk dekoration.

Håber du får en dejlig bededag ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

5 Comments on Brocante drømme ….

 1. Ååh så mycket fint!
  Kram
  Marie

 2. adorable, loppemarked in Paris sounds like heaven on earth.

  Have a wonderful weekend 😉

 3. Men du kunne da sikkert godt have haft plads til de små hare-chokolade-forme 🙂 Gad vide hvad sådan en fransk 1 l. mælkekande (som billed 2) bør koste i dagens Danmark – så i dag i Ledreborg en der kostede 100 kr. (den var lidt gul i det) og nogen der kostede 475 kr.
  Fortrød at jeg ikke købte den billige.

 4. Åhh, så meget fint! Havde fået alt for meget med hjem, hvis jeg havde været der… Fortsat god bededagsferie, Tina! Knus; Heidi

 5. Ser många saker jag med vill ha!! Den där spegeln med bordet i ljusblått var helt underbart!! Antar att priset var därefter med 🙂

  Tack för alla fina kommentarer du lämnar hos mig! Det värmer extra i hjärtat när du säger så snälla och fina saker till mig! Kul att du tycker om det jag gör 🙂
  Hoppas du hittar en sådan ram med, de är ju så fina! Har tänkt att jag ska ha mina gamla bebiskläder i den, kan nog bli fint!

  Kram Petra

Comments are closed.