Akelejer – havens skønheder …

Forleden dag fik vi plantet et af vores bede til – det har været klar et stykke tid – men er først blevet færdig nu ;o)

Og det skal nok blive rigtig fint – når det først er vokset til ;o)

En af de skønne planter jeg vidste, at jeg måtte have i beddet er de skønne akelejer ….

Akelejerne har de smukkeste farver – som passer til mit bed i sarte pastelfarver ;o)

Da beddet var færdigt skulle jeg da lige checke det nye magasin fra Jeanne d’Arc Living ud og det mest utrolige er, at her er der en stor artikel om akelejer – det er da lidt pudsigt ;o)

Så den artikel skal granskes og jeg glæder mig til at nyde mine fine akelejer år efter år ;o) Er du også blevet vild med de fine sarte skønheder – så læs mere i Jeanne d’Arc Livings magasin – du finder bladet lige her.

Håber du får en fantastisk dag – her skinner solen fra en skyfri himmel – og jeg tror jeg vil cykle mig en lang tur i dag ;o)

PS: husk at vi lige nu har hele 2 give-aways igang her på bloggen – skynd dig at lægge en kommentar, så er du med i lodtrækningen ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

4 Comments on Akelejer – havens skønheder …

 1. God morgon!
  Ja de blommorna är underbara! Har flera plantor i trädgården lite överallt men har tänkt jag ska gräva upp dem och sätta dem ihop istället. Tror jag har en lila bla… 🙂

  Idag är det lika mycket jobb men det är bara att köra på så man inte somnar, hihi!
  Hur många barn har du å hur gammal är du, om du vill svara!?

  Ha en underbar dag!!!

  Kram Petra

 2. Va roligt att du svarade, inte alla som vill avslöja sin ålder, hihi! Själv är ja 35 år och har med 3 barn som är 15, 7 och 1,5 år. Bara att ta hand om barn och hem är ju ett heltidsjobb 🙂
  Sköter du webbshopen helt själv eller får du hjälp? Måste ju ta massor av tid för den är rätt stor!
  Hoppas jag får igång försäljningen med möblerna så jag med kan ägna mig åt det på heltid! Har varit mammaledig fram tills nu så det är en chansning att starta företag, men man måste ju våga!!!

  Ha en underbar helg fina du!

  Kram Petra

 3. Akelejer var min ynglingsblomst da jeg var en lille pige – her har jeg bestemt at der kun må være mørkeblå (har “nupset” frøene et eller andet sted, for mange år siden) – men hvert år, kommer der nogen med “fejlfarve”, og da jeg ikke kan nænne at fjerne dem før de har blomstret – ja så bliver jeg jo ved med at få “fejlfarver”

 4. Akelejer er så yndige 🙂
  God søndag til dig og dine.

Comments are closed.