Udfordring fra en medblogger – 8 ting du ikke vidste …

Fra Helena med bloggen Franska Liljan har jeg fået en udfordring.

Udfordringen lyder på at fortælle 8 ting om mig selv, nævne hvor jeg fik udfordringen fra med link og give udfordringen videre til 8 andre bloggere.

Så her kommer altså 8 ting – som du formentlig ikke vidste om mig ;o)

Nu skal jeg så give udfordringen videre til 8 andre medbloggere ;o)

De 8 er:

Martilie – se hendes blog her.

Hem og Harmoni – se bloggen her.

Lisa – se hendes blog her.

Vintage-House – se bloggen her.

Emmelines blog – se bloggen her.

Loppisliv – se bloggen her.

Ängeln i Vitt – se bloggen her.

Anki fra Landlige Hjem – se bloggen her.

Håber i alle vil tage udfordringen op – jeg vil så gerne høre meget mere om jer ;o)

Rigtig dejlig dag til jer alle …

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

4 Comments on Udfordring fra en medblogger – 8 ting du ikke vidste …

 1. Hejsan! Tack för din rara kommentar, så glad jag blir 🙂
  Rolig läsning och kul utmaning. Jag tackar för den, men låter den gå till någon annan 🙂 Härliga påskbilder i förra inlägget, pasteller är så himla sött. Och vilken mysig uteplats du visade. Jättefin blogg du har.
  Nu önskar jag dig en riktigt fin onsdag. Ha det gott.
  Stor Kram Paula

 2. Tusen takk for at du ville gi den videre til meg. Jeg tar den så gjerne..

  Spennende ¨å lese mer om deg også 🙂

  Klem fra Tove

 3. Så roligt att få läsa mer om dig 🙂
  Kram!

 4. I’ll work on that list, I promise 😉

Comments are closed.