Tillykke til vinderen ….

Så har jeg fundet vinderen af vores skønne påske-give-away.

Der har denne gang været rigtig mange – som har deltaget i vores give-away – så interessen har været stor – tusind tusind tak for det alle sammen ;o)

Havde jeg kunnet – ville jeg så utroligt gerne have sendt påskepynt til jer alle – men det går vist ikke … Dog er jeg så glad i dag – det er et utrolig skønt vejr – jeg skal med garanti ud og nyde solen på terassen – når arbejdet er gjort ;o)

Og derfor har jeg trukket 1 trøstepræmie til endnu en heldig vinder ;o)

Den 1. heldige vinder er:

Sussi med bloggen: http://sussinghurst.blogspot.com/

Og trøstepræmien går til heldige:

Tini med bloggen: http://tinisvitahem.blogspot.com/

Trøstepræmien er ikke helt så stor – men en chokoladeform / påskeskal – blonde mm.

Et stort tillykke til jer begge ;o)

Inden længe kommer en ny give-away – så alle i andre også kan få en ny chance. ;o)

Og som dagens søndagsbillede – vil jeg altså lige vise jer disse virkelige skønne sager – som kom ind af døren forleden dag – utroligt at lige netop jeg fik fat i disse unikke sager.

Er det ikke ufatteligt hvor utroligt et håndværk – der er lagt i disse fine smykker – som består af et armbånd og en halskæde.

Det er så fascinerende – at halskæden har hele 3 forskellige kaméer og jeg elsker de fine sølvkrummelurer.

Vidste du at kaméer stammer helt tilbage fra den græsk-romerske oldtid og at de dengang blev lavet af udskårne stene med fremstillinger i ophøjet arbejde – som det hedder – det gør at billedet (kvinden) træder mere frem i dekorationen.

Også fra renæssanceperioden og de nærmest følgende århundreder kendes mange overdådigt udskårne kaméer – især med portrætter og mytiske fremstillinger.

Kaméer – som ikke er helt så gamle – er sædvanligvis udskårne af konkylier, der består af to lag, et hvidt og et rødligt.

Vi har flere gange haft Kaméer i shoppen og altid er det smykker – som er blevet solgt utroligt hurtigt og man forstår hvorfor ;o)

Så er bare tilbage at ønske alle en skøn solrig søndag – husk at nyde hvert eneste sekund af denne skønne dag.

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

4 Comments on Tillykke til vinderen ….

 1. Huuuuhhhh, hvor er jeg superglad fordi jeg er vinderen i dag – det letter en hel del på min søndags-aftens-blues.

  Fine, fine kamé smykker.

 2. Gratulerer masse til de heldige ,))
  For noen vakre smykker – helt nyydelig!!
  Slike kaméer er så fine, husker min farmor hadde ett armbånd + en ring 😉
  Nydelige bilder hos deg ;))
  Håper du har kost deg i solen i dag – det er så vakkert nå!
  Ønsker deg en flott kveld søte deg!
  Klemmer Anki

 3. Grattis till de lyckliga vinnarna!
  Vacker kamé..

  Kram Lily

 4. Gratulerer så mye til de heldige vinnerne… herlige gaver de får i posten av deg..

  ønsker deg en fin uke videre.

  klemmer =))

Comments are closed.