Petit Crapaud – kærligheden til gamle skrifter

Petit Crapaud er en af vores dejlige leverandører i Vintage-Kompagniet – som har været med hos os næsten helt fra starten – da vi åbnede VK i 2007.

De skønne sager fra Petit Crapaud bærer præg af håndlavet charme. Alle produkter fra Petit Crapaud er nemlig håndlavede her i Danmark.

Sidst vi fik varer fra Petit Crapaud var disse skønheder med i sendingen ;o)

Har du nogensinde tænkt på hvor flot en zinkdåse egentlig kunne blive ? Denne er prydet med smukke etiketter med masser af krummelurer og en fin sirlig skrift.

På låget pryder en nostalgisk kvinde dåsen ;o)

Skønne på hylden i køkkenet ;o)

Dåserne kommer også med en anden slags etiketter – som fortæller om indholdet i dåsen – så nu er kaffedåsen endelig blevet fin at se på ;o)

Selv låget har fået den dejligste dekoration på forskellige sprog ….

Med håbet om at i ikke alle er blæst bort ønskes en vidunderlig weekend og husk på søndag er det trækningstid på vores give-away – så skynd dig at lægge din kommentar – så er du med ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

5 Comments on Petit Crapaud – kærligheden til gamle skrifter

  1. These are just adorable 🙂

  2. Hei, så vakkert. Helt nyyydelige ting 🙂

    Her nytes en deilig vårdag på terrassen og det er bare såå godt..

    God helg!

    Klem fra Tove

  3. is that glass cake stand for real?!!

  4. Vilka härliga burkar!! Lite kul att hitta plåtburkar hos dig när jag tittar in idag eftersom jag själv visat just det idag 🙂 /Cecilia

Comments are closed.