Påskepynt og påskebord – ideer til påske ..

Forleden dag stødte jeg på en masse gode påskeideer – som jeg lige har lyst til at dele med jer ;o)

Der var nemlig et par ideer imellem – som jeg også selv kunne have lyst til at bruge til vores eget påske frokostbord.

 

(alle billeder er lånt hos Country Living – som altid har skønne kreative ideer til et smagfuldt hjem)

Til sidst får du opskriften på en smuk blomster dekoration til påskeægget ;o)

Se blot her:

 

Igen utroligt simpelt og så smukt. Hvem vil ikke elske at få sådan et æg serveret påskemorgen ;o)

Skabelonen til blomsten får du her:

 

Klik på billedet ovenover og print ud – klip ud i skønne mønstrede papirer og nyd det smukke syn ;o)

Håber i alle får en fantastisk påske ….

Jeg vender stærkt tilbage en af de nærmeste dage med svar på en udfordring – jeg har fået af en herlig medblogger ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

4 Comments on Påskepynt og påskebord – ideer til påske ..

 1. vow, what a dose of Easter! 🙂

  I did a little shopping today for Easter but I ended up buying nothing in yellow, not even yellow flowers, but a white orchid. So much for yellow Easter in this house!

  Ha en gledelig påske Tina!

 2. Hei Tina,

  Så gode tips til pynt. Nydelig. Og noe av bordpynten kan man jo også benytte utenom påske også.

  Kos deg og nyt de siste dagene av påsken.

  Klem Carina

 3. Inspirerende bilder du viser Tina, herlig ! ♥ Her i Norge har vi også hatt sommervær i påsken, virkelig deilig. ♥ Har nærmest bodd ute i hele påskeferien, hihi… 🙂 Har flere ting jeg skulle malt ferdig her også, men i likhet med deg har vi heller benyttet oss av det nydelige været. ♥ I dag skal jeg få malt litt tenkte jeg. 😉

  Ha en fin tirsdag videre Tina ! ♥

  Stor vårklem fra Anette

 4. Heisann Tina.
  Tusen takk for gode ord inne hos meg. Har hatt en fantastisk påske. Har hatt skikkelig sommer her i Bergen, herlig. Nydelig påskeinspirasjon, skulle sett det litt før..hehe.
  Hvordan kan jeg ligge meg til som følger her hos deg??
  Klem Alfa

Comments are closed.