Keramik med blå toner …

Forleden dag fik jeg en pakke – en stor tung pakke ;o)

Jeg står jo hver eneste dag og sender masser af pakker ud af døren til glade modtagere – så det er skønt også selv, at modtage en pakke i ny og næ.

Vores kaffekopper stod nemlig for udskiftning her i huset – i flere år har vi haft masser af uens kopper – og flere med skår – det skulle være slut.

Så jeg har søgt og ledt og kigget på masser af kopper og krus. En af mine krav til stellet var, at man også kunne få nogle gode store krus – da jeg er en seriøs tedrikker og ikke gider små fjollede kopper te – næh der skal mindst kunne være 4-5 deciliter i et krus ;o)

Så faldt jeg over disse skønheder og tænkte længe over, om det skulle være dem.

Og kom til den konklusion, at det skulle det ;o)

Jeg kan godt lide, at krus og tallerkner er robuste og det er der ikke så mange, der er – ked af at sige det ‘Greengate fans’ – men Greengates ellers fine stel holder bare ikke til mosten her hos os ;o)

Disse smukke keramik krus – med fine blå bomber og en skøn dekorativ kant foroven – har desuden en usædvanlig smuk facon – synes jeg – sådan et rigtig buttet hyggekrus til en stor varm kop te. ;o)

En lille finesse ved det smukke stel er desuden, at vi kunne få både 2.5 deciliters krus og 4 deciliters krus – så der er både til kaffen og teen ;o)

Stellet er håndlavet i Polen og at tænke sig, at hver eneste lille ‘bombe’ er malet i hånden er helt fantastisk i en tid, hvor alt bliver lavet maskinelt  ;o)

Nu er stellet på plads i skabet og jeg nyder at betragte mit fine tekrus – hver eneste gang jeg drikker en god kop te ;o)

Og tænk dig bare at servere hyldeblomst saft om ikke så længe i denne skønne kande.

Håber i alle får en rigtig skøn påske ferie …

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

8 Comments on Keramik med blå toner …

 1. Åååå så søte kopper! Kjempekoselige..

  Tusen takk for koselig hilsen! NYT påsken og kos dere masse med tur og fri!

  Påskeklem fra Tove

 2. Hei tusen takk for koselig påske hilsen fra deg til meg. Nydelige kopper du har fått. Håper dere får en riktig fin påske

  Klem Anita

 3. Hei!
  Takk for fin kommentar hos meg! Så hyggelig at du vil følge bloggen min!
  Nydelig keramikk du viser her – skikkelig herlig farger:) Ønsker deg en God Påske!
  Klem
  Vivian

 4. Nyyyyyydelig!

 5. Berit // 16/04/2011 at 00:38 //

  Så flotte kopper. Helt skjønne, rett og slett. Jeg elsker blått! (men er de gode å drikke av? Den lille utoverbøyde kanten ser ut som det kan være litt vanskelig å drikke?)

  • Hej Berit
   De er rigtig fine at drikke af – kanten er ikke til besvær ;o)
   Rigtig god søndag ;o) og tak for alle jeres søde kommentarer ;o)
   Klem Tina

 6. jonna // 17/04/2011 at 00:38 //

  De ser dejlige ud, og har det som dig med the et stort krus tak.

 7. Linda // 28/04/2011 at 00:38 //

  Utrolig fint service! Tør man spørre om hvor du har funnet det?

  Er på jakt etter et blått service, helst med prikker, men dette var jo nesten….

Comments are closed.