Et par glade fødselsdagsbørn og luftfoto ….

Så er her ved at være normalt igen efter søndagens fødselsdags brunch arrangement for 2 af vores børn. Der blev lavet mad og gjort rent til den store guldmedalje og det blev en hyggelig søndag med familie og venner på besøg.

Og så blev der selvfølgelig dækket op med det fine stel fra Aluminia i dagens anledning ;o)

Min bror havde sin ‘drone’ med – så der kunne blive taget et foto af os alle på en gang – som et dejligt minde på dagen.

Dronen er en slags helikopter – som flyver i lav højde – et kamera er monteret på dronen – så den kan tage billeder fra luften uden at man skal leje en privatflyver til formålet – det er rigtig smart ;o)

(foto taget af Birdeye.dk)

Og se bare hvor fint det blev ;o))

Og så lige udsigten fra vores baghave – hvis man nu sad i et højt æbletræ ;o))

(Foto taget af Birdeye.dk)

Så nu er det ikke længere umuligt at få taget et ordentligt luftfoto uden at skulle betale i dyre domme for at få en flyver i luften og som det ses på billederne – er kvaliteten i orden ;o) Har du lyst til at læse mere om min brors passion og firma – så se mere her.

Håber i alle får en dejlig dag og har du husket vores påske give-away – nu er der ikke længe til en vinder findes – så skal du være med så er det ved at være tid ;o) Find den her.

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on Et par glade fødselsdagsbørn og luftfoto ….

  1. Tak for en dejlig dag søs, det var hyggeligt, jeg er stadig mæt 🙂

    Tak for den gode omtale.

  2. Anne // 05/04/2011 at 00:38 //

    Tak for sidst. Det var en skøn brunch – der manglede absolut ingenting. Hyggeligt og sjovt, som det plejer 🙂

Comments are closed.