En solskinsdag på terassen ….

Her i påsken står den på renovering af børneværelserne på 1. salen her i huset ;o) Og det kan ikke undgå at smitte lidt af andre steder i huset- så når dagens pakker er pakket og alle de andre praktiske ting er ordnet – får jeg bla. også ordnet lidt i vores dejlige vindfang – som vi kalder det ;o)

En af tingene – som jeg var lidt træt af i vores vindfang (indgangsparti) er vores hvide gamle slagbænk – ikke fordi den ikke er fin og gammel – den fylder bare for meget i vores forholdsvis lille vindfang.

Men smides ud – skulle bænken alligevel ikke – dertil er den for fin og rummer for meget historie for mig.

 

Bænken er nemlig en smuk gammel kirkebænk – som min kære far engang fik af nogle venner – som ikke havde plads til den.

Så den har fulgt mine forældre i mange år og den er stadig i fin stand og fortjener at blive brugt mange år endnu.

Så var det jeg fik en ide – da vi for noget tid siden havde malet bænken med udendørs maling – var det jo oplagt at sætte den ud på terassen.

Som sagt så gjort – og med et par nye puder i bænken – lidt blomster og anden pynt – så blev resultatet da meget hæderligt ;o)

Så min skønne gamle bænk har fået nyt liv på terassen og jeg er sikker på, at den vil blive flittigt brugt ;o)

Håber du får en skøn solskinsdag – er det ikke vidunderligt at mærke de varme dejlige stråler ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

5 Comments on En solskinsdag på terassen ….

  1. I’d so much want to sit on that bench … like forever! 😉

  2. Hej! Har du sett att du har något på min blogg att hämta? Kolla inlägget: Söndagsbilden: En utmaning.

    Kram Helena/Franska Liljan

  3. Det ser verkligen härligt ut!!! Ha en skön sista dag på påskledigheten!
    Kram Cecilia

  4. Smukt, Tina! Jeg vil meget gerne et af billederne på DIB 🙂 Knus; Heidi

  5. … altså VISE skulle der også stå…

Comments are closed.