Boudoir og nostalgisk romantik ….

I dag har jeg igen taget en stribe fotos af fine nye og gamle sager – der er altså ikke noget bedre end at arrangere en flot opstilling og tage et godt foto til shoppen.

Jeg har lyst til at vise jer et utroligt smukt sæt – som jeg egentlig havde lyst til at beholde selv – men nu er det jo sådan at skulle jeg beholde alt selv – som kommer hjem til shoppen – ja så kunne vi ganske enkelt ikke komme ind af døren til sidst ;o) hæ hæ

En af de utroligt smukke detaljer – som jeg elsker ved mange af de gamle sager – er at de tit er utroligt smukt dekoreret og har smukke personlige detaljer så som monogrammer, initialer eller måske blot et ganske specielt broderi.

På 3 af de 4 dele i dette smukke børste/spejl sæt er der graveret fine initialer og det hjælper altid fantasien lidt på gled – og man kan næsten forestille sig en smuk kvinde i en overdådig kjole gøre sig klar til ballet på slottet. ;o)

Både spejl og børster har fine dekorerede kanter og spejlet er selvfølgelig også facetslebet – som de fleste gamle spejle er ;o)

Forestil dig dette smukke sæt på et sminkebord – det er så fint og ganske romantisk og vil give en fantastisk stemning ;o)

Selv den gamle kam har fået et smukt sølvetui – igen med skøn dekoration på kanten.

Ak ja – det er så herligt med en tur rundt i det nostalgiske univers – håber også at du har nydt det ;o)

Tusind tak for alle jeres utroligt søde kommentarer – håber i alle får en fantastisk søndag aften ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

6 Comments on Boudoir og nostalgisk romantik ….

 1. Hei Tina!

  Takk for koselig påskehilsen på bloggen min. Nydelig sett du har lagt ut. Det minner om et av min mormors. Bildene er kjempefine :O) Ønsker deg og dine en deilig påske

  Mvh
  Carina :O)

 2. Ljuvlig gammal spegel och borste! Fick det fina tröstpriset från din give away på torsdag med ljuvlig spets och en härligt doftande överraskning in i ägget, tusen tack! Kommer att göra ett inlägg om vinsten i morgon 🙂
  Glad påsk!
  kram Tini

 3. Et helt vidunderlig vakkert sett du viser frem!!!
  Ønsker deg en riktig god påske:)
  Klem Tove

 4. Hei lille venn!! 😉
  Åååh så vakre ting!! Nyyydelige!!! *vil ha vil ha* 😉
  Du har så mye vakkert i din shop også !!
  Ønsker deg en fantastisk skjønn God Påske søte du ,-)
  Nyyyt av deilige dager!! Her skinner solen og det er nå allerede 13 grader i skyggen,
  for en dag!! 😉
  Mange varme klemmer fra meg,
  Anki

 5. Nyyydelige bilder du viser! Så flotte ting!
  Tusen takk for koslig hilsen hos meg!
  Klem:)

Comments are closed.