Vintage-blog – nu tilpasset din smartphone ;o)

Synes lige jeg ville reklamere lidt for det nyeste her på Vintage-blog ;o)

Fik nemlig lige et lille tip fra min WordPress guru (læs: min bror ;o) om at der findes en feature – som gør Vintage-blog meget mere overskuelig på din smartphone. Og nu elsker jeg jo sådanne fancy features – så det måtte jeg lige checke ud ;o) hæ hæ

I stedet for at du får et uoverskueligt billede frem på din telefon – får du nu en enkel oversigt – som du kan trykke dig videre fra – hvis der er noget du vil læse mere om.

Se bare her:

Og et kig på Vintage-blog under tog- eller busturen – gør forhåbentlig turen lidt sjovere ;o)

Håber du må få en skøn torsdag aften – nu er der ikke længe til weekend – jubbiii ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

6 Comments on Vintage-blog – nu tilpasset din smartphone ;o)

 1. you probably won’t believe me but I haven’t used a mobile phone in 9 months, or since I moved to Belgium, and I don’t miss it at all 😉

  • WoW thats incredible ;o) I couldn’t live without mine – but of course if I should I could ;o)

   And think it’s healthy too – not to have a mobile and be ‘online’ 24 hours a day ;o)

   Greetings Tina

 2. Hej Tina!

  Tack snälla du för din rara hälsning hos mig! Vad trevligt att hitta till dig och en Dansk blogg. Det var några år sen jag var i Danmark nu så hos dig får jag lite input från ert härliga land ; )

  Ha nu en fortsatt skön vecka!
  Vi ses igen ; )

  Karin

 3. Heisann.
  Da har vasene kommet i hus. Helt nydelige:0).
  Kommer nok et innlegg om dem på bloggen.
  Tusen takk.
  Klem Alfa

  • Hej Alfa
   Det lyder rigtig godt – håber du bliver rigtig glad for dem ;o)
   Klem Tina

 4. Hej!
  tack för din snälla kommentar inne hos mig! Och Välkommen som följare! Nu följer jag din blog också, men via Bloglovin 🙂 Jag är också prenumerant på ditt nyhetsbrev 🙂
  Så nu missar jag ingenting :))
  Kram
  Marie

Comments are closed.