Tirsdagstema : Konst/Vad är konst för dig?

Tirsdagens tema er kunst og jeg har som ‘Maria i Lyckebo’ i dagens indlæg på fabriken ikke noget farverig kunst på væggene – jeg er nemlig ikke til moderne malerier og mærkelige ‘skæve’ stole eller andet inventar ;o) Det kommer vist ikke helt som nogen overraskelse for de af jer – som følger denne blog regelmæssigt ;o)))

Men når jeg tænker på kunst – så husker jeg næsten altid på dengang i folkeskolen (nok 9. eller 10. klasse), hvor vi fik til opgave at få et møde i stand med en virksomhed og interviewe dem omkring nogle specifikke emner.

Dengang havde jeg ikke så meget styr på de danske designklassikere ;o)

Men det fik jeg efter besøget hos Fritz Hansen møbelfabrik – som det hed dengang ;o)

Vi var både i show-room’et og hallen – hvor klassikerne blev håndlavet ;o) En virkelig helt fantastisk oplevelse for en ung skolepige, som jeg var dengang ;o)

Og ovenstående billede viser da på smukkeste vis, hvordan man da sagtens kan forene gode gamle møbelklassikere med den nostalgiske stil – og de gamle klassikere er jo også ved at have nogle år på bagen – så vi kan vel kalde dem nostalgiske design klassikere.

Stolen på billedet hedder China Chair i kirsebærtræ med hvidt læder af Hans J. Wegner.

Men mine dejlige gamle nostalgiske møbler – er faktisk også fyldt med små kunstværker.

Se bare stuebordet her:

Den utroligt fine roset og den smukke ‘perle’række – det er da kunst ;o)

Og se toppen på en af mine andre borde:

For husk :

Rigtig god tirsdag til jer alle …

PS: husk at være med i min påske give-away – klik på billedet i højre spalte – næsten øverst ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.