Smuk, smukkere, Hübsch …..

Forleden skete det så endelig – jeg fik varer fra endnu en ny leverandør til min netshop.

Og denne leverandør er noget helt særligt og har rigtig mange fine sager – som både passer til den nostalgiske boligstil – men også går godt til den lidt mere moderne stil.

Hübsch er et relativt nyt mærke i Danmark og firmaet holder til i Herning. Hübsch designer og producerer selv deres 2 årlige kollektioner.

I starten af året lanceres Tendencies, hvor man vil opleve et væld af inspirerende nyheder.

I august lanceres Occasions, hvor der er mindst lige så mange spændende efterårsnyheder og et væld af tilbehør til den søde juletid.

Da jeg pakkede de fine sager fra Hübsch ud må jeg sige – at jeg ikke blev skuffet – ualmindeligt lækre sager i en rigtig god kvalitet og det hænger nemlig ikke altid sammen.

Skrivepulten – som du ser ovenfor er utrolig smuk og i en lækker gedigen kvalitet – et skønt indslag i både den nostalgiske og lidt mere moderne bolig ;o)

Skøn lygte i fattigmandssølv i en helt fantastisk facon – som også vil være perfekt med en lille buket fra haven.

Denne glaslampe er en af mine absolut favoritter – er den ikke smuk ???

Jeg synes at lygten ovenover minder sådan i faconen om et gammelt fransk glas til syltetøj eller pot de confiture ;o) ganske raffineret …

Håber i alle får en dejlig forårsdag og en skøn weekend – når i kommer så langt. Tusind tak for alle jeres søde kommentarer her på bloggen – de er guld værd og jeg bliver så glad af at læse dem ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

4 Comments on Smuk, smukkere, Hübsch …..

 1. Det ser dejligt ud…. gad vide om ikke man trænger til lidt nydt 🙂 🙂

 2. ……. altså noget nyt som man kan nyde 🙂

 3. WoW!! Liker – liker – liker!!!
  Aldeles praktfullt!! ,) Så mye nydelig Tina!!
  Liker så godt kurvene og lykten var så vakker, ja som en syltetøyskål ;))
  Jeg håper du nyter våren, i dag skinner solen fra klar blå himmel, bare å nyte for til uken kommer regnet. Jeg håper regnet vasker bort snøen hi hi ,))
  Ønsker deg en skjønn helg – nyyt!!
  Varme klemmer fra meg,
  Anki

 4. heidi // 02/01/2012 at 00:38 //

  det der Hubch er da top nice

Comments are closed.