Skønne nostalgiske møbler ….

Forleden ‘faldt’ jeg over et par møbler – som jeg bare måtte anskaffe mig til stuen – de var så smukke – at de var nødt til at bo hos mig.

Vores sofabord har længe trængt til en udskiftning eller en gang maling – og da jeg var lidt ked af bordets facon – så har jeg været lidt på udkig efter et nyt (gammelt) længe. Vi har nemlig også planer om at skifte vores ellers meget praktiske mørkebrune kernelæder sofa ud – den har været skøn med 3 små børn i huset – praktisk at tørre af – hvis der spildes. Men nu er tiden inde til udskiftning og jeg vil rigtig gerne have en hvid sofa ;o) gerne en hjørnesofa – da vi alle savner en skøn blød sofa til at smide sig i og bare hygge sig og da husstanden tæller 5 personer – så er en hjørnesofa det oplagte valg.

Når så hjørnesofaen er købt passer det nye sofabord meget bedre til sofaen i formen – så alle kan nå bordet fra hele sofaen ;o)

Bemærk de fine detaljer på det smukke bord – den skønne ‘perlerække’ elsker jeg simpelthen.

Da jeg så var hos en af mine yndlingsshops for at købe sofabordet – stod dette bord og lyste op blandt de andre møbler og det måtte jeg også have med hjem – da jeg vidste præcis, hvor det skulle stå ;o)

Er det ikke bare flot ? ;o)

Der er smukke detaljer på bordet også – som vidner om et fint gammelt bord ;o)

Her passede det fine gamle blækhus – som lige er kommet hjem fra Frankrig – perfekt ;o)

Et lille perlehyacint løg blev til overs og det passede så fint ned i den lille porcelæns blæk beholder ;o)

Bordet er også anvendeligt som skrivebord – den fine top gør at man sidder lidt som i en ‘hule’ og måske kan koncentrere sig bedre ;o)))) og skuffen er dejlig bred og dyb og rummer nemt den bærbare computer – når den ikke er i brug ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

3 Comments on Skønne nostalgiske møbler ….

 1. Det ser rigtig godt ud, Tina! Tillykke med de nye møbler 🙂 Ha’ en dejlig dag! Knus; Heidi

 2. Helene Persson // 24/03/2011 at 00:38 //

  Waaaauw nogle fine køb du der har gjort dig – tillykke med dem – de er skønne <3 Hilsen Helene Persson

 3. Hei du søte ,)
  Så lekkert, jeg kan forstå at du falt for dissen skjønne møbler!! ,)
  Så flott det ble!
  Håper alt er bare godt og at du nyter av våren ;))
  Endelig har det smeltet snø her også, men dessverre lenge til man kan skimte vårblomstene…. leeengter!
  Nyt dagene min kjære venn ,)
  Vårklemmer,
  Anki

Comments are closed.