Søndagsbillede – Fabriken – smuk, smukkere ….

Dagens søndagsbillede – må blive dette skønne billede.

I dag er der nemlig igen fødselsdag her i huset og dagen er bestemt for familiehygge og samvær. Men også lidt forårsklargøring af haven venter ;o)

Og i ugen som kommer – venter vi varer fra endnu en skøn helt ny leverandør – så hvorfor ikke vise et billede derfra med lidt fine havesager ;o) Og leverandøren skal i nok høre meget mere til – vi glæder os til at afsløre det i næste uge ;o)

To fluer med et smæk ;o))

Håber du får en ualmindelig skøn og afslappet søndag …

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

3 Comments on Søndagsbillede – Fabriken – smuk, smukkere ….

 1. Nydelig bilde…

  Og et stort grattis til bursdag i huset..

  Håper dere får en fin og hyggelig helg =))

  Klemmer

 2. Vilken härlig bild! Det var mycket fina grejer där till trädgården. Bänken skulle jag gärna vilja ha.. 🙂
  Kram
  Marie

 3. Jonna Pedersen // 22/03/2011 at 00:38 //

  Dejligt billede der giver bud om at foråret er lige om hjørnet.

Comments are closed.