Søndags stemningsbillede ….

Jeg måtte altså bare have et billede af dette her til aften …

Min søde mand mente, at vi da skulle grille det lækre økologiske flæsk – som jeg havde købt til dagens middag ‘Stegt flæsk og persillesovs’ – en traditionel dansk ret – for jer – som ikke kender til det ;o)

Så der måtte gang i vores dejlige klenodie – nemlig vores skønne gamle røde Weber grill – købt for 60 kr. af vores søde nabo – og grillen var dengang som ny – utroligt ikke ? ;o)

Så det må være et oplagt søndagsbillede i dag ;o)

Og middagen var perfekt og den dejlige røgede grillsmag mindede os om alle de dejlige grillaftener vi har i vente – skønt – jeg glæder mig ;o)

Håber i alle får en vidunderlig søndag …

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

6 Comments on Søndags stemningsbillede ….

 1. Ej, hvor fedt. Bare lige at gå i gang med at grille – sådan helt uden for sæson. Ville ønske et var mig. Ha en god søndag.
  Klem MARIANNE

 2. heisan

  Takk for hyggelig hilsen hos meg..

  Hyggelig at du tenker på meg ang give awayen.. jeg har meldt meg på tidligere.. O=))

  Dette var helt herlig.. så hyggelig å grille da… Fikk jammen meg sommer følelse..
  ha en fin søndag =)

  klemmer 0)

 3. Så gott att grilla.:-)
  Stina

 4. Stegt flæsk og persillesovs mums, jf. Google må det så hedde: rôti de porc avec sauce au persil – når man spiser det, siddende på mine nye stole – mums lækkert, ø h- délicieux!

 5. Hjemme hos meg // 20/03/2011 at 00:38 //

  Hei!
  Så deilig… venter på en grillmiddag jeg også 😉
  Superfin blogg med masse inspirasjon!

  Klem Anette

 6. Ser ut som dere har hatt en deilig helg, ja 😉

  Vakre bilder i innlegget under her 🙂

  Ha en fortsatt fin kveld, og en herlig kommende uke!

  God klem

Comments are closed.