Postbudet kom forbi …..

I dag modtog jeg den dejligste bog – nemlig indretningsbogen Belle Blanc, som er lavet af to tyske piger. Den bevæger sig i temaet hvidt og slidt og det er jo lige mig. Jeg har smugkigget lidt i den – og den ser rigtig god ud.

Så engang i morgen eftermiddag – skal jeg finde yndlingsstolen – smække benene op og nyde en god kop te og denne skønne bog.

Selv skønne opskrifter findes i den dejlige bog – så mon ikke nogle af dem skal prøves af ;o)

Bogen fås vist ikke herhjemme – men er bestilt i Tyskland – ganske nemt og enkelt via Amazon.

Se bare den fantastiske slidte kommode – den er en hel dekoration i sig selv.

En skøn bog – som jeg glæder mig meget til at læse ;o) Rigtig god lørdag til alle ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

3 Comments on Postbudet kom forbi …..

 1. Heldige dig…. jeg må nøjes med at genlæse de gamle Jeanne d’Arch Living magasiner….

 2. why don’t I have that book?!!
  It’s gorgeous … oh my, I think my heart just skipped a beat.

 3. Hei du gode Tina!! 🙂
  WoW!! For en lekker bok, helt i min smak!!
  Jeg skjønner godt du liker denne ja!!
  Me like!! 🙂
  Jeg håper du nyter av den skjønne våren nå,
  vi har fortsatt snø igjen men heldigvis
  finnes det bare flekker.
  Nyt av søndagen min venn,
  varme klemmer, Anki

Comments are closed.