Min franske madonna ….

I dag fik jeg lige lyst til at vise jer et af mine kæreste ejer – nemlig en af mine smukke madonna figurer – den var egentlig indkøbt til salg i min netshop – men jeg kunne ikke nænne at sælge den skønne kvinde.

Forleden tog jeg lidt billeder i anden anledning og i det fine bur – som jeg skulle tage billeder af passede den skønne madonna lige ind ;o)

Er hun ikke skøn og buret er helt perfekt til sådan en dejlig madonna og tilsat et par lys bliver virkningen helt fantastisk ;o)

Og tulipanerne – som jeg viste forleden dag er stadig rigtig fine – de har en utrolig smuk farve synes jeg ;o)

Og mens denne post blev skrevet kom der lige lidt flere varer hjem til shoppen ;o) skønt – glæder mig til at pakke ud ;o)

Håber du får en ganske vidunderlig dag og tusind tak fordi du kiggede forbi og for de altid søde ord.

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

3 Comments on Min franske madonna ….

  1. uha hun er smuk, klart at du måtte beholde den selv. Men jeg har set, at du har masser af andre skønne ting til salg 🙂

  2. Hei Tina! For en vakker Madonna, det ble veldig stemningsfylt der hun står i fugleburet. Jeg har kjøpt og solgt mange gamle Madonna statuer i løpet av noen år og det hender det er vanskelig å gi de fra seg..noen må man bare beholde. Lekkert med den gamle rosenkransen med melkehvite perler som hun har rundt halsen. Ønsker deg en flott helg, klem fra Jorunn

  3. Mette // 06/11/2011 at 00:38 //

    Jeg er helt vild med hende. Skulle du gå hen og få en trang til at udskrifte hende, så har du en aftager i mig 🙂

Comments are closed.