Man bliver så glad ….

Forleden dag – da jeg sad midt mellem alle loppefundene – bogstaveligt talt ;o) – og opdaterede min netshop – kom min søde 7-årige datter ind til mig med disse:

Ord er næsten overflødige ;o)

Håber i alle får en fantastisk dag og husk nu at deltage i vores påske-give-away – se mere øverst til højre på denne side ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

6 Comments on Man bliver så glad ….

 1. Hvor fint – ingenting er som en buket vintergækker fra ens børn 🙂 Ha’ en dejlig dag! Knus; Heidi

 2. ja da smelter et mors hjerte … sant =)))=)

  nydelig var de =))

  ha en fin mars dag =)

  klemmer

 3. Hvor er det sødt, intet så skønt som en lille buket fra sin datter:) Da min datter var i den alder og gammel nok til lige at hente en liter mælk, var hun næsten altid lige forbi blomster lene…. Også selv om, jeg kunne sige mere end en gang, Mille i dag skal vi kun ha mælk:) Eller også kunne hun hente sin mormor og få hende til at betale for hendes små gaver:) Blomsterne i naturen var synd at plukke, de stod så smukke hvor de stod. I dag er min datter næsten 17 år og overrasker mig stadigvæk med blomster, små gaver eller rengøring af huset når jeg ikke regner med det, eller ikke er hjemme:)
  Super skønt med dejlige børn:) Ha en rigtig god dag..
  Knus Charlotte

 4. adorable 😉

 5. Ååå så søtt!! Varmer en mors hjerte 🙂
  Og bringer vitne om vår..

  Klem fra Tove

 6. Hvor er hun sød 🙂

Comments are closed.