Lørdags shoppetur og smushi …

Min lørdag har indtil nu været ren selvforkælelse. Selvforkælelse i form af en længe planlagt shoppetur med en af mine skønne veninder. Vi startede på Strøget og fik da shoppet lidt både hist og pist. Min veninde Anne fik sågar en gave i den lille chokolade – som vi fik i Illum ;o)

Da sulten meldte sig havde vi begge lyst til Smushi – ja du læste rigtigt – en dansk udgave af det så populære Sushi – men blot med små stykker rugbrød og lækker vel tilberedt pålæg.

Cafeen hvor de serverer Smushi hedder The Royal Cafe – den ligger ved siden af Royal Copenhagen på Amagertorv – og selvfølgelig serveres al maden på porcelænet derfra ;o)

En smushi er som skrevet et stykke rugbrød – som er toppet op med skønt pålæg af forskellig slags.

Jeg fik Torskerogn – kartoffelgratin og en skøn lille cheeseburger. Og selv om stykkerne ser små ud blev jeg fint mæt og det smagte skønt.

Det er herligt, at vi da også kan være med og skabe vores egen variant af ‘sushi’ af vores dejlige råvarer her i Danmark.
Cafeen er indrettet på smukkeste vis – dejlige omgivelser at indtage sin frokost i ;o)

Så fine og meget stemningsfulde lysekroner – som hænger i det helt fantastisk smukke loft. ;o)

Så kommer du til København – så er The Royal Cafe på Amagertorv 6 bestemt et besøg værd.
Da vi var mætte og glade smuttede vi videre på vores tur og endte til Beauty messe i Falkoner Centret – her hilste vi bla. på Elisabeth Gierus og hendes mand – som havde en stand derinde ;o)
Inden turen efter den herlige veninde dag gik hjemad – lokkede alle de skønne friske blomster og lidt kom der da med hjem ;o)

Fine gæslinger – som bare er rigtig forårs bebudere og roser blev det også til ;o)

Så nu er jeg træt og mæt af indtryk efter en dejlig dag ;o)
Mon jeg holder mig vågen til Barnaby – selvfølgelig gør jeg det – det er nemlig min yndlingsserie – så den skal ses ;o))
Tusind tak for dit besøg her hos mig – håber du hyggede dig og at du får en vidunderlig lørdag aften …

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

3 Comments on Lørdags shoppetur og smushi …

  1. this post makes me miss Copenhagen!

    But great that you had a wonderful day with your friend 😉

  2. Smushi og Amagertorv det vil jeg prøve. Jeg har dog fået Smiushi før, i Stege hos David – meget lækkert dér også.

  3. Uha – synes de smushis ser ret kreative ud – ved ikke helt hvad jeg skal synes – men de skal da prøves.

Comments are closed.