Jeg elsker puder …..

Og er de dekoreret med sirlig skrift og gamle stempler – så er jeg for alvor solgt ;o)

Jeg drømmer om en kæmpe stor sofa med plads til at smide alle de puder – som jeg ønsker mig – i. Og hvem ville ikke elske at lade sig smide i sådan en skøn (gerne hvid) sofa med masser af dejlige bløde puder.

Puderne kunne f.eks. være disse skønheder – som jeg lige har fået ind af døren til min webshop ;o)

Puden her med de smukkeste blomster i sarte pasteller er bare så fin – selv om jeg mest er til den hvide og beige hør med tryk – så er denne pude altså bare så fin og en jeg sagtens kunne se i min (kommende) sofa.

I den mere rustikke afdeling fik jeg også disse skønheder hjem – skønne bløde puder lavet i 100% uld – perfekt at blande også med dyreskind – hvis du har det i boligen og i det hele taget fede til ‘natur’ stilen ;o)

Bemærk de skønne synlige pyntesyninger i kanterne – lidt råt og så fint ;o)

Det fine fuglebur er også på vej ind i shoppen ;o))

Mine favoritpuder kommer fra danske AU Maison – som har så meget fint at byde på – og meget mere er da også på vej – så jeg glæder mig ;o)

Og hvem kan ikke altid bruge en ny pude eller en dejlig ny quilt – jeg kan ihverfald ;o))

Håber du får en skøn aften og tak fordi du kiggede forbi ;o)

 

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

8 Comments on Jeg elsker puder …..

 1. Hvor er de fine! Jeg faldt jo selvfølgelig mest for de to sidste 🙂 Og jeg kan se du fik taget fine billeder i dag til trods for solens fravær :o) Og jeg ar det nok på samme måde som dig – jeg elsker puder og kan aldrig få nok!! Ha’ en dejlig aften! Knus; Heidi

 2. Virkelig nydelige puter…

  likte både sarte og romantiske..men også de litt røffe putene..

  Klemmer ))

 3. Åå så masse flotte puter…

  Tusen takk for hilsen hos meg 🙂 Jeg har meldt meg på nyhetsbrev og fått bloggen inn på min bloggroll.. Masse god inspirasjon – og lekre fristelser i nettshopen 😉

  Ha en super kveld..

  Klem

 4. Jeg faldt mest for puderne på første og sidste billede. De måtte gerne ligge på min day-bed.
  Klem MARIANNE

 5. God aften søte deg!
  Nydelige puter du viser, elsker puter og kan ikke få nok av dem ,)
  En sofa full av puter er bare en drøm!!
  Takk for dine gode hilsninger hos meg, blir så glad av de!!
  Nyt av kvelden min kjære venn!! ,)
  Liker din nye blogg, vakker!!
  Varme klemmer
  Anki

 6. Nydelige puter og en vakker blogg!
  Hyggelig hilsen på bloggen min!
  Gleder meg til å følge deg videre 🙂

  Ønsker deg en riktig god natt!

  Klem

 7. Puder kan man ikke få for mange af………..er vild med de mørke du viser 🙂

  God dag til dig med håbet om at du får solgt en masse…. 🙂

 8. I wouldn’t mind having the ones with the flowers; they look so summery 😉

Comments are closed.