Inspirationsfabriken – tirsdagstema: ‘Golv’

Dagens tema i inspirationsfabriken er gulv – egentlig et godt emne – for hvad var huset uden et gulv ;o)

Vores hus er fra 1928 og der er de gamle smukke planke gulve heldigvis bevaret – så selv om de knager lidt og nogle steder har lidt brede mellemrum mellem plankerne synes jeg blot at det er en ekstra charme ved det skønne gamle gulv og jo mere slidt – des mere charme – synes jeg.

De tidligere ejere havde lagt ternet gråt og sort linoleumsgulv i entre og køkken – da vi flyttede ind – det levede vi med nogle år og da køkkenet stod for udskiftning og en mur skulle ned ind til stuen – så jeg kunne få mine skønne franske dobbeltdøre – så var det oplagt at pille det ikke så kønne gulv af og det har jeg ikke et øjeblik fortrudt ;o)

En af mine andre yndlingssteder i huset er vores smukke trappe til 1. salen – den trænger egentlig til at blive malet igen – men faktisk synes jeg også at den er smuk med lidt patina. Trappen havde træfarvede trin og var malet lysegrå da vi i sin tid flyttede ind – også her måtte vi sætte vores præg og få malet den fine trappe. Når trappen igen står for renovering – har jeg da også nogle ideer til trappen – som jeg godt kunne tænke mig at realisere ;o)

Så jeg er ovenud tilfreds med vores skønne gulv i vores dejlige gamle villa ;o)

Håber i alle får en smuk solrig dag og tusind tak for alle jeres utroligt søde kommentarer – det varmer virkelig meget ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

5 Comments on Inspirationsfabriken – tirsdagstema: ‘Golv’

 1. nothing beats hardwood floors!

 2. Kan godt forstå at du er tilfreds med de gulve 🙂 Flot med gamle gulve – og knage skal de jo gøre, det er jo hele charmen:-) Ha’ en dejlig dag, Tina! Knus; Heidi

 3. Hej
  Tack för dina söta ord.
  Det är både för och nackdelar med målat golv.
  All damm och skit syns väldigt väl annars är jag supernöjd
  kram
  sandra

 4. Nydelige gulv! Og trappen er et SMYKKE! VAKKERT 🙂

  Sov godt..

  Klem fra Tove

 5. heisan

  tusen takk for hyggelig hilsen hos meg..

  de gamle gulvene er skjønne… Likte trappen din også jeg..

  Vi har malt trappen og den slites veldig fort…

  ha en fin dag Tina

  klemmer =)

Comments are closed.