Franske anemoner – unik skønhed ….

Forleden da jeg var på Planteskolen kunne jeg ikke stå for disse ualmindeligt skønne franske anemoner og de blev flittigt brugt i masser af fine billeder til shoppen – og et par billeder af dem alene måtte jeg også tage ;o)

Og så kom jeg til at tænke på dette vers fra en sang – som vist beskriver tiden lige nu meget godt ;o)

Anemonerne var i flere smukke farver – men jeg ‘nøjedes med 2 slags’ ;o) hi hi – det var ellers svært ikke at købe dem alle ;o)

Denne smukke solskinsrige morgen indbyder til at tage en masse fine billeder og det passer perfekt – jeg har nemlig fået flere smukke tekstiler hjem og en kæmpe palle med helt nye varer fra en helt ny leverandør – så der bliver masser at tage sig til – som altid her i huset.

Forleden lovede jeg billeder af mine nyerhvervelser – de er taget – men venter bare på et indlæg – så det bliver en af de nærmeste dage. Jeg er så glad for sagerne jeg købte – som nu står og gør vores stue så smuk ;o)

Håber du må få en fantastisk solrig dag og husk nu at nyde lidt af solens livgivende stråler – det er den bedste kur ….

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

4 Comments on Franske anemoner – unik skønhed ….

 1. Vakre bilder, blomster og ord. Nydelig ! ♥

  Ønsker deg en fin og solfylt dag. ♥

  Klem Anette

 2. Nydelige billeder og blomster. Dejligt at solen skinner! Ha’ en dejlig produktiv dag, Tina! Knus; Heidi

 3. Så nydelige blomster og ord:0)
  Ønsker deg en fantastisk uke videre.
  Klem Alfa

 4. happy spring 🙂

Comments are closed.