Forårsnyheder …

Forårsnyhederne strømmer ind i min netshop lige nu – og det er skønt at pakke den ene palle ud efter den anden med fine sager. I dag fik jeg smukke sager hjem fra danske Chic Antique.

Så noget af dagen i dag gik med at tage en masse fine billeder til shoppen.

Jeg vil lige dele nogle af billeder med jer her på bloggen …

Bla. dette fine lys i dåse – med dejlig duft ;o)

Denne fine lygte i fattigmandssølv og en helt fantastisk facon ;o)

Flakonen i fattigmandssølv – som er så fin at blande med dine gamle flakoner.

Skøn bakke i zink med romantisk blondekant. Så romantisk og rå på samme tid.

Og til sidst det rustikke fuglehus med plads til masser af fine sager – og husets fine facon er helt fantastisk – synes jeg ,o)

Håber i alle får en skøn lørdag – her i huset skal vi fejre 12-års fødselsdag ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Forårsnyheder …

  1. Så mye lekkert!! Karaffelen i fattigmannsølv var bare nydelig!

    Ønsker deg en kjempefin helg!

    God klem

Comments are closed.