Forår du søde ven ….

Mit bidrag til søndagens billede i Fabriken – må være disse:


 

Som minder os om den utroligt dejlige tid, vi går i møde ;o)

Nyd det derude for hold op hvor er det skønt vejr i dag …

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

3 Comments on Forår du søde ven ….

 1. Skønne krokus – og sikke nogen smarte fotos med tågede kanter du har fremstillet.

 2. Hei..
  Takker så mye for din koselige hilsen:)
  Håper din loppis jakt i garagen endte bra og at du fant deg noen fint:)
  Alltid kjekt og lete litt i ting man har satt bort:)
  Nå gleder vi oss over at våren er på vei og at det blir lysere kvelder. Det er lykke det:)
  Ha en fin Søndags kveld.
  Klemmer fra Mona

 3. ronja prenter // 30/03/2011 at 00:38 //

  Har linket påskekonkurrencen med billede til min facebook side. Er det så 3 lodder mon? Og så lige tak for en fantastisk webshop. Lige mig. Elsker alt ved den. Store KNUS herfra Bornholm

Comments are closed.