Fabrikens udfordring – Klädförvaring/klädkammare

Ordet ‘Klædkammeret’ giver mig associationer til tidligere tider og masser af hvidt bomuld med skønne gamle kniplinger og mellemværk.

Men jeg tænker også på et klædkammer i boudoir stil – du ved sådan rigtig romantisk med dejligt lingeri, fine romantiske pudderfarvede perler og skønne friske blomster – tja nærmest lidt herregårdsagtigt.


Og dog må der gerne være rustikke indslag – det er jo det som sætter en ‘kant’ på det hele og gør at både det romantiske bløde og det rustikke rigtigt træder frem ;o)


Og hvis man er heldig – går det hele op i en højere enhed og skaber en helt vidunderlig stemning af moderne boudoir og blød industri.


Se det var et rigtig eventyr her på årets første forårsdag om hvordan mit kommende klædkammer gerne må se ud ;o)


Og ordet klædkammeret har jeg taget til mig – jeg synes det er et skønt ord ….

Håber du får en fantastisk forårsdag og hyggeligt at du kiggede indenfor hos mig ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on Fabrikens udfordring – Klädförvaring/klädkammare

 1. Tack för den söta hälsningen på min blogg!
  Jättevackra bilder du bjuder på idag, – en härlig komposition med tulpanerna och de vackra pärlorna.
  Önskar dig en vilsam tisdagkväll!
  /Anna-Karin

 2. Takk for hyggelig besøk og hilsen

  så nydelige bilder av klær smykke og tulipan..

  Legger deg til på min liste jeg

  ha en fin dag
  klemme r

Comments are closed.