Fabriken tirsdagstema : Min blogghörna / mit blogghjørne

Et blogghjørne eller en hjemmearbejdsplads for den sags skyld – begge dele er det samme for mig – skal være hyggelig – det er den bedste inspiration for mig.

Der skal være rimelig fred og ro – derfor arbejder jeg bedst om dagen – når børnene er i skole og børnehave.

Mit job som netshopindehaver hænger jo i stor grad sammen med den stil – som også befinder sig i mit hjem – jeg kunne ikke skrive om nostalgiske fine sager eller tage smukke nostalgiske billeder – hvis jeg havde et hjem fyldt med pangfarver eller moderne plastic dimser. Det hænger sammen og det er også nemmest at få en masse god inspiration og nye ideer – når man også bliver inspireret af stilen i sit eget hjem ;o)

Faktisk har jeg flere arbejdspladser i vores hjem – jeg kan godt lide at flytte lidt rundt og mærke ny energi flere steder i huset – så ved købet af det fine skrivebord forleden er der blevet endnu et hjørne for mig at slå mig ned med min computer ;o)

Blomster hører også til et skrivebord – der skal være lidt at kigge på – når tankerne flyver og der holdes pauser ;o)

Og pauser skal der til – så det skønne solskinsvejr også kan nydes i små doser ;o)

Håber du synes om turen rundt i mit blogghjørne ;o)

 

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

8 Comments on Fabriken tirsdagstema : Min blogghörna / mit blogghjørne

 1. I would sit there and do nothing else but blogging … all day long 😉
  It’s a beautiful corner.

 2. Sikke et dejligt arbejdshjørne, jeg kan li’ de hvide, rolige farver.

 3. ronja prenter // 30/03/2011 at 00:38 //

  Fantastisk vaser. Dem vil jeg klart prøve at vinde. 1 lod til mig tak. Knus

 4. For et fantastisk blogghjørne du har! Helt nydelig- vakre detaljer og et nyyydelig skrivebord! Vakkert :-)) Skjønner godt at du koser deg her :-))

  Stor klem

 5. jonna // 31/03/2011 at 00:38 //

  Du har virkelig sans for smukke ting, både i hjemmet men også de du sælger.

 6. Hej Tina,
  Jeg er helt vild med din musemåtte med Greta Garbo. Passer jo helt vildt godt ind i stilen. Hvor kan jeg købe den henne ?
  Ha’ en god dag….

  • Hej Eva
   Ja den er fin ikke ;o))
   Den er købt i Stockholm for nogle år siden – og sidste år ville jeg have købt en til – for at have i reserve ;o) men da havde butikken dem ikke længere ;o(( snøft.

   Så jeg ved desværre ikke rigtig hvor de kan fås – men finder du ud af det – vil jeg rigtig gerne høre om det ;o)
   Klem Tina

 7. Ville være lykkelig med et sted hvor jeg kunne og finde inspirationer og bare slappe af, men nej – jeg må dele skrivebordspladsen med manden og hans “grimme” pc’er. Elsker bærbare, der kan klappes sammen og lægges væk, hvornår sker det med tv’et, hvis man da ikke lige har den gemt inde i et skab. Hos mig er det de små maskiner, der er gemt væk – men ikke tv’et, som stadig er et gammelt billedrørs-tv, fordi jeg egentlig ikke gider at bruge penge på teknik og manden er heldigvis ikke særlig interesseret i fladskærme…!!
  Men tilbage til afslapning/inspirationshjørne, så har jeg taget min altan i brug, den kan jeg stort set have for mig selv (det er kun datteren, der også nyder stedet, men så kan hun jo arve min interesse…)
  Tina: har du tænkt dig at forhandle den tyske bog – “Belle Blanc”?

Comments are closed.