Dejlig opfrisker til kaffebordet …..

Forleden modtog jeg varer fra en af mine utallige skønne leverandører ;o)

Sommerens kollektion hedder Secret Garden og den rummer et utal af flotte sager – det er svært ikke at blive fristet selv – når man pakker alle de herlige sager ud ;o)

Se nu blot den fine kande herunder – perfekt til sommerens drikke på havebordet – og den kande har bare den smukkeste form – det er sådan en rigtig kande skal se ud – synes jeg – buttet og forholdsvis stor – så smuk ;o)) Og så kan den jo også sagtens bruges til en dejlig buket blomster – rigtig country living.

Blandt sagerne var skønne og helt anderledes sylteglas med de fineste porcelænslåg med smukke dekorationer – perfekt til sommerens sylteprojekter og som en lille værtindegave.

Trænger du til nye krus – så er der bestemt også et par smukke kandidater til det. Og bliver man nogensinde træt af prikker ?

Jeg er vild med skønne kagefade og vil elske at arrangere et sådant fad med dejlige kager til en fest. Det ser så fint ud når faddet så ovenikøbet er på fod – så det bliver hævet lidt over de andre fade på bordet ;o)

Når jeg siger dørslag – hvad tænker du så på ? Jeg tænker på de ualmindeligt kedelige plasticrædsler – som fås overalt. Men skulle du hælde vandet fra pastaen i dette skønne dørslag – mon så ikke at humøret ville stige adskillige grader ;o) Jeg har ihvertfald aldrig set så fint et dørslag og det praktiske er – at der følger en tallerken med til dørslaget – så nu er det også muligt at servere pastaen direkte fra dørslaget – skønt ikke ?

Og som altid når vi taler dejlige sager fra Miss Etoile – så er detaljen på dørslaget også i orden ;o))

Til sidst vil jeg lige vise – hvor fint sommerens salater kan tage sig ud i denne ualmindeligt smukke skål – jeg faldt helt og aldeles for den utroligt smukke facon på skålen – det er vist ikke set før – suk – der er mange lækre sager ;o)

Håber du nød turen gennem Miss Etoile’s univers ;o)

I dag skal der sendes magasiner ud til alle vores mange kunder – som har bestilt det – og denne gang er det her langt før den officielle udgivelses dato – ventet med længsel – så jeg er sikker på, at mange ser frem til en lørdag eftermiddag i solstolen (for DMI har vist lovet godt vejr) med det skønne blad.

Har du husket at deltage i vores give-away – som allerede er meget populær – du kan vinde fine påskesager – så klik blot på billedet herunder – hvis du lige vil lægge din kommentar og være med i lodtrækningen ;o)

Nyd torsdagen omend den er lidt grå – men så er det jo op til dig at få sat lidt liv i den ;o))

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

7 Comments on Dejlig opfrisker til kaffebordet …..

 1. Rikke Benthin // 31/03/2011 at 00:38 //

  Hejsa
  Super dejlige ting du har. Har lagt din block på min side (facebook).
  Ha´en rigtig god uge.

  Rikke

 2. the glass jars with the lid are so beautiful.
  I think I and my credit card need to visit your shop very soon 😉

 3. Hei.
  For noen vakre ting du viser på bloggen i dag. Jeg har forelsket meg hodestups i Miss Etoile sine ting og kan ikke få sett meg mett på dem.
  Det er rett og slett lykke når jeg drikker min morgenkaffe fra mine Miss Etoile kopper:)

  Ha en deilig dag. Klem fra Elin:)

 4. Guuuuud ja, hvor er det fine ting, først tænkte jeg – aj den kande ku jeg tænke mig, så så jeg krusene – og tænkte – nej det må jeg ha’ – men så så jeg dørslaget, ohhh tænk en gang – fyldt med solsøde sommer jordbær, flot, flot!

 5. De sylteglass er bare rigtig søde! Sommerfugle er altid et hit 🙂 Knus; Heidi

 6. Skjønne ting du viser frem. Synes fargene var helt herlige, og nei – man kan vel aldri bli lei prikker! Sommerfuglene var også nydelige… Nå får man bare sette seg ned å skrive ønskeliste 🙂

  Ha en fin kveld!

 7. Så mye vakkert du viser, nydelig alt sammen. ♥ Sylteglassene, fatet og ikke minst dørslaget var helt herlig. Har ikke sett et dørslag som er så fint noen gang jeg heller. 🙂 Gleder meg til ny utgave av magasinet Jeanne d’ arc living, alltid mye inspirasjon å finne her. ♥

  Ønsker deg og dine en god og fin helg, kose dere ! 🙂

  God klem fra Anette ♥

Comments are closed.