Valentines – 11 ideer til en sød gave

Nu er der ikke længe til Valentines day 14. februar – dagen hvor man kan fortælle sin elskede – hvor meget – man holder af ham eller hende ;o)

Jeg har fundet en masse skønne ideer til måder at sige de 3 kendte ord til sin elskede på.

Kig med her – hvis du ikke har fundet på noget endnu – så bliver du helt sikkert inspireret af disse skønne ideer.

1. Blomster i papir med skrift – digt eller måske et print fra modtagerens yndlingssang eller endnu bedre ‘jeres sang’ ;o)

2. Chokolade ;o)

Køb en lækker luksus plade chokolade – tag yderpapiret af og print selv et ark med et sødt digt – krummelurer og måske nogle poststempler mm. Skriv din hilsen inderst på papiret – så der også er en personlig hilsen fra dig. ;o)

3. Køb en lækker lille æske chokolade. Dekorer den evt. på ydersiden med teksten 6 ting – jeg elsker ved dig (eller antallet – som passer med stykkerne af chokoladerne i æsken) Hvis chokoladerne ikke ligger i de små forme – så kan du købe nogle – de fås også hos Vintage-Kompagniet lige her.

I bunden af hver form lægger du små runde papirsstykker – hvor du har skrevet det som du elsker ved ham – eks. smil, fregner, latter og meget mere.

4. Et skønt stykke sæbe pakket i fint papir og med et lille manillamærke med en personlig hilsen ;o)

5. Søde bloklys med hjemmelavede dekorationer – eks. hjerter eller udklip fra gamle aviser – ordsprog eller måske titler fra yndlingssange eller andet.

6. For kageelskere – lav en dejlig kage eller eks. hjerteformede småkager og pak dem ind i romantisk papir med en romantisk hilsen vedlagt ;o)

7. Til haveelskeren – et fint kort med en lille lomme til blomsterfrø – kan også laves med en smuk pose med blomsterfrø og et bøttekort – garner med en romantisk hilsen eller tilbyd evt. at du planter frøene eller i gør det i fællesskab ;o)

8. Find en helt almindelig brun papirspose – find en smuk plante og sæt i posen – dekorer posen med bånd – hjerter stempler eller laksegl – så fint og egentlig ganske enkelt.

9. Hvem ville ikke nyde at modtage så skønne blomster og at de står i en smuk æske er lidt anderledes og så fint ;o) Du kunne også bede blomsterhandleren om at lave dekorationen i en yndlingsterrin, fad eller lignende (hvis du da kan snige det ud af huset uden at det bliver opdaget) ;o)

10. Køb en sød gavepose og fyld den med modtagerens yndlingschokolade eller slik – pynt med lidt silkepapir og bånd – enkelt og så fint ;o)

11. Bind en krans eller få blomsterhandleren til det – her er det roser – men det kunne også være en grøn krans – eller en tørret krans – som jo holder lidt længere. Og en hjertekrans af blomster …. ja det er vist altid kærkomment.

(alle billeder er lånt hos Martha Stewart)

Håber du fik lidt inspiration til dagen – hvor du skal glæde din elskede ;o)

God fornøjelse ….

Valentine vintage tanker

Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.