Sol, sol kom igen …..

Her er vejret gråt i gråt i dag – og jeg savner solen ;o) og lyset …..

Jeg tænker at mange af jer har det ligeså ;o) så derfor fandt jeg lige nogle skønne billeder – som måske kan gøre det ud for den manglende sol ;o)))

Skønne hvide lænestole i flet / rattan. Og den skønne detalje med årstallet er så fin og gør noget helt særligt for de skønne stole ….

Jeg har vist skrevet det før – men jeg er vild med stolene med frakkerne – og det bedste af det hele er – at man kan få flere forskellige – det er da praktisk – når der er børn i huset – og de bliver plettede – så lægges de til vask og skiftes ud med nogle andre – de fås i et væld af farver og kvaliteter – så du kan også ændre spisestuens udseende efter humør ;o)

Perfekt miks med de lidt industrielle lamper og det hvide romantiske udseende ;o)

Evigt aktulle flet – skønt læsehjørne ;o)

Her ses de skønne stole i en ny forklædning ;o)

Skønne billeder og en fantastisk stemning – så ser jeg sol og lys for mit indre øje ….

Gråvejr kom bare an ;o))

Håber du synes om den lille lyse rundtur her i alt det grå 😮

Du ønskes en fantastisk dag ….

Mange vintage hilsner

Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

3 Comments on Sol, sol kom igen …..

 1. I’m longing for spring!

 2. Marianne Helstrup // 02/02/2011 at 00:38 //

  Meget smukke og inspirerende fotos
  Klem MARIANNE

 3. Ååå for noen lekre bilder kjære venn! ,)
  Sitter her å nyter av de! Stolene med årstall er så vakre *drøm* ,)
  Håper alt er bra med deg ,)
  Du skal nok se solen snart titter frem igjen, vi går mot deilig vår, så fantastisk! ,)
  Gode klemmer til deg,
  din venn Anki

Comments are closed.