Søndagsbillede ….

Endnu en søndagsudfordring fra Fabriken – så mit søndagsbillede må denne gang blive dette:

Jeg har nemlig fået masser af varer hjem de sidste dage – så jeg har så meget at lægge i shoppen lige nu.

Så søndagsbilledet herfra symboliserer arbejde for mig og skønne sager fra bla. Bloomingville og en anden helt ny leverandør – mere røber jeg ikke – men se meget mere de næste par dage hos Vintage-Kompagniet ….

Håber i alle får en skøn fredfyldt søndag sammen med familien.

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Søndagsbillede ….

  1. these boxes are fantastic!

    Hope you’re have a wonderful Sunday 😉

Comments are closed.