Søndagsbillede – roser …

Så er den anden udfordring fra Fabriken allerede på banen ;o)

Det er nemlig ugens søndagsbillede ;o))

Og så kan man jo kun sidde og drømme om havens skønne duftende roser – som der ikke er lang så tid til nu ;o)

Rigtig god søndag til jer alle ;o)

Vintage klem Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on Søndagsbillede – roser …

 1. Hei min venn,
  åh så vakkert, dine roser var så skjønne!!
  *drømmer* ♥
  Tusen takk du gode for dine søte ord hos meg!! De betyr mer enn du aner!! ,)
  Nyt av denne søndagen min venn og ha en fantastisk skjønn ny uke!!♥
  Klemmer, Anki

 2. Hei Tina!

  Tusen takk for hyggelig hilsen=)! En nydelig blogg du har og en deilig nettbutikk! Et vakkert bilde av rosene!

  Jeg kommer gjerne tilbake!
  Ønsker deg en flott kommende uke!
  Klemmer!

Comments are closed.