Nyd roserne også når de er visnet …..

Kender du det ? Du har fået en smuk buket roser – og nyder dem så længe det varer og ……

Det kan du blive ved med også selv om de er visnet ;o)

Forleden fik jeg denne smukke buket roser af min søde mand – lige præcis den rose – som jeg elsker – læg mærke til den utroligt smukke sarte farve med de fine vinrøde detaljer på bladenes spidser – sådan nærmest rennaissance i stilen – hvis noget er perfekt – så må  dette være den perfekte rose ;o)

Og er der noget værre end at smide sådan en skøn rose ud – når den er ved at være færdig ;o) Derfor elsker jeg at tørre roser – de får nemlig et utroligt smukt og sart udtryk – når de er blevet tørret og de ser mindst lige så dekorative ud som tørrede skønheder. Så ligeså meget som jeg nyder de dejlige skønheder hver eneste dag – ligeså meget glæder jeg mig til at tørre dem og se hvor smukke de så tager sig ud.

Det at tørre roser er meget enkelt – du binder dem simpelthen i en snor enkeltvis og hænger dem med hovedet nedad – gerne eks. i stuen ved gardinstangen – så de både får varme og lidt luft. Nogen sværger til at hænge dem mørkt – så de ikke mister farven – men jeg har nu tørret mange roser og har bare hængt dem i stuen – og jeg synes stadig farverne er ganske flotte.

Så gæt hvad der sker med disse roser – når de er ved at være visne …… (og gerne lidt før ;o)

Et par af stuens andre blomster lige nu ….

En af mine absolut favoritter – nemlig vibeæg:

  

Og så lige denne søde hornviol:

Afslutningsvis kommer et øjebliksbillede af havens vintergækker – taget i dag lørdag den 19. feb.

De første tegn på alt det dejlige vi har i vente – kom sol – kom varme – kom alle i skønne blomster ;o)

Rigtig dejlig lørdags aften til jer alle

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Nyd roserne også når de er visnet …..

 1. Åååh nyyyter av det siste bildet ditt, her sitter jeg med en meter med snø og enda høyere brøytekanter utenfor min dør ,)
  Det gjorde sitt for at jegnå har troen på vår også i år! Takk skjønne Tina! 😉
  Ååh ja jeg tørker også roser, å dine roser var jo himmelskvakre!! 😉
  *NYTER*
  Ha en fantastisk skjønn helg!!
  Klemmer,
  Anki

Comments are closed.