Give-away – vind en smuk pude …..

Altså jeg kan bare ikke lade være – af flere grunde ;o))

En af grundene er at jeg elsker at læse alle jeres dejlige kommentarer – dem kan jeg simpelthen ikke få nok af ,o) og en af de andre grunde er – at jeg elsker at give gaver og glæde andre mennesker ;o)) Og hvad er skønnere end at modtage en gave – som man slet ikke regner med – den bliver man næsten meget mere glad for 😮

Så denne gang kan du være med i lodtrækningen om:

 

1 skøn pude – puden er fra en dejlig udenlandsk leverandør – og den har det skønne klassiske Paisley mønster som dekoration på det lækre hørstof. Puden måler 45×45 cm og er perfekt at blande med dine andre hørpuder og passer godt som rygpude i lænestolen. ;o)

Puden kommer selvfølgelig med fyld – lige til at ‘smide’ i sofaen ;o)

Reglerne er næsten som sidst – men med en enkelt tilføjelse.

Du samler lodder til lodtrækningen således:

1 lod – for at lægge en kommentar til dette indlæg.

2 lodder – for at linke til min blog fra din blog.

3 lodder – for at lægge ovenstående billede ind på din blog.

4 lodder – for at lave et indlæg på din blog om min give-away med billedet og link. (så nu har du altså mulighed for hele 4 lodder)

Skriv i din kommentar – hvad du gør og det er tilladt at gøre flere ting og samle flere lodder ;o) (dog max 4 lodder) ;o)

Håber at rigtig mange har lyst til at deltage – i ønskes alle al mulig held og lykke. Lodtrækningen sker den 25. februar 2011.

Glæder mig til snart at trække endnu en vinder ;o))

Vintage give-away klem

Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

29 Comments on Give-away – vind en smuk pude …..

 1. sonja // 16/02/2011 at 00:38 //

  jeg må nøjes med 1 lod, men har da en chance, skønt med nogen danske bloogs:)

 2. Merete Johansen // 17/02/2011 at 00:38 //

  Åh, for noen nydelige puter:))) Jeg digger vintage-stilen, det er så utruli masse nydelig:))) Du her en super butikk:)))))))))))

  2 lodd til meg:))
  Ha en flott dag:))

 3. I’m definitely in 😉

 4. Vidunderlige vakre puter ! Paisley mønsteret har i mange år vært en favoritt, men jeg har selv aldri eid et teppe eller puter med dette på for jeg har ikke kunnet finne den riktige fargen. Men dette var lekkert.

  Vennlig, Aina

 5. Jag är med! Vilken superfin kudde! 🙂 Jag deltar med 3 lotter, och länkar till dig i min sidebar! Och hoppas på en vinst!;)

  VIlken vacker blogg du har!

  Många kramar, Linda

 6. Lena // 17/02/2011 at 00:38 //

  Hvor er disse puder bare skønne. Jeg er faktisk ret overbevist om, at min ellers knap så kønne sofa, vil være noget mere lækker at kigge på, med denne pude i ;o)

  Jeg er med på 4 lodder, og har netop posted et indlæg her http://morstankeblog.blogspot.com/2011/02/lkker-give-away.html

  Kh. Lena

 7. Jeg elsker paisley 🙂 Deltager med 3 lodder.

 8. Sikke flotte puder, jeg vil gerne være med, smider 3 lodder 🙂

  /Rikke

 9. Sikke en fin Give-away – og som fast læser af din skønne blog deltager jeg helt klart med 3 lodder og krydser fingre. Sikker på, at der står “Bettina” broderet et eller andet sted på den pude 🙂

  Kærligst Bettina

 10. Sikke en fin Give-away. Som fast læser deltager jeg helt klart med 3 lodder og krydser fingre. Sikker på, at der er broderet navnet “Bettina” et eller andet sted på den skøøøne pude 🙂

  Kærligst Bettina

 11. jeg er med – rigtig flotte puder

 12. Flotte puder.
  Jeg deltager med 4 lodder. Har lavet et indlæg med henvisning til bloggen.

 13. Caroline L // 20/02/2011 at 00:38 //

  Jag vill gärna tävla med en lott!

 14. 3 lodd til meg , takk! Ha en fin dag! 🙂

 15. Vigdis Margrethe Løver // 23/02/2011 at 00:38 //

  Så flotte puter, ett lodd til meg 🙂

 16. Bente // 23/02/2011 at 00:38 //

  Det er den smukkeste farve ever til en pude er vild med den så vil gerne være med i konkurrencen 1 lod 🙂

 17. Adjoa // 23/02/2011 at 00:38 //

  1 lod her fra 🙂

 18. Nina M Granlund // 23/02/2011 at 00:38 //

  OOOO! Lekkre puter!! Jeg tar ett lodd jeg!! 😀

 19. Snygga dynor. Är gärna med i din utlottning. Fyra lotter, tack, har länkat, har ett foto i högra sidokolumnen i min blogg och har också gjort ett inlägg om den fina tävlingen: http://nallepuh.blogspot.com/2011/02/tavling-hos-vintage-kompagniet.html

  Ha det gott!
  Hälsningar
  Inge

 20. Oj vilka fina kuddar! Skulle passa utmärkt i vår soffa… Hoppas du har en härlig dag! Hälsningar Ewa. kisse70@yahoo.se

 21. Tove // 23/02/2011 at 00:38 //

  1 lodd på meg 🙂

 22. Te'ena // 23/02/2011 at 00:38 //

  Nydelige puter! Heldig den som vinner! =)

 23. Det er da en god ide med sådan en give-away 🙂

 24. Jeg har gjort alle 4 dele, selvom man ikke kan få mere end 4 lodder 🙂

 25. For en fin premie! Jeg blir gjerne med i konkurransen, og har linket med bilde 🙂
  3 lodd på meg da! 🙂

  klem

 26. Stella // 24/02/2011 at 00:38 //

  Sikke fine puder.
  Jeg deltager med 4 lodder og krydser fingre.

 27. Jaaaa jeg er med, kjempe fin premie. 1 lodd til meg. Tvi tvi. Klem fra Thora.

 28. Ååå håper eg ikkje er for sein 🙂 Nydelige puter 🙂
  Tar gjerne ett lodd !:)
  God helg..
  Klem:)

  • Hej Mette
   Desværre er du lidt for sent på den – men der kommer en ny give-away om ikke så længe ;o)
   Så kig endelig ind igen ;o)
   Klem Tina

Comments are closed.